بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۹۱۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴
کارشناس اداره سلامت جوانان و نوجوانان وزارت بهداشت، جزییات اجرای برنامه‌های سلامت دانش آموزان در مدارس مرج سلامت را توضیح داد.

تدبیر24»مجذوبه طاهری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزییات برنامه مدارس مرج سلامت گفت: این برنامه برای انتقال مفاهیم سلامت بین دانش آموزان مدارس کشور طراحی شده است و ابتکار آن نیز مربوط به برنامه "سلامت برای همه" سازمان بهداشت جهانی بود. این برنامه نظامی برای ارتقای سلامت است که منجر به افزایش ظرفیت‌ها، توانمندسازی مردم و دانش آموزان برای سالم زندگی کردن و کار کردن می‌شود.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان با اجرای این برنامه می‌آموزند در فعالیت‌های اجتماعی شرکت کنند و احساس همبستگی و تعلق اجتماعی داشته باشند. همچنین اعتماد به نفس آنها نیز افزایش پیدا می‌کند؛ در نتیجه نسلی مسئولیت‌پذیر و سالم از نظر جسمی و روحی خواهند شد.

کارشناس اداره سلامت جوانان و نوجوانان وزارت بهداشت با اشاره به جهانی بودن این برنامه تصریح کرد: مقدمات اجرای آزمایشی برنامه مدارس مروج سلامت در ایران از سال ۸۶ با همکاری آموزش و پرورش آغاز شد و به تدریج شتاب بیشتری پیدا کرد؛ به طوریکه در حال حاضر حدود ۱۹ هزار مدرسه مروج سلامت در سطح کشور داریم.

طاهری همچنین اضافه کرد: مدارس مروج سلامت، مدرسه را سلامت محور می‌کنند؛ یعنی مدیر، معلم و دانش آموزان در این حرکت ایفای نقش می‌کنند و مدارس نیز از نظر فیزیکی و روانی، محیطی امن پیدا می‌کنند. برنامه جامع آموزش سلامت در مدارس، ارائه خدمات بالینی مانند غربالگری‌ها و معاینات در پایه‌های مختلف، خدمات خاص به دانش آموزانی که نیاز به مراقبت ویژه دارند و خدمات غربالگری بیماری‌های غیرواگیر بخشی از این فعالیت‌هایی است که در مدارس مروج سلامت اجرا می‌شود.

کارشناس اداره سلامت جوانان و نوجوانان وزارت بهداشت، سلامت محیط و ایمنی، بهبود تغذیه در مدارس با ساماندهی پایگاه‌های تغذیه سالم و بوفه‌ها و تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی را بخش دیگری از اجزای مدارس مروج سلامت اعلام کرد و گفت: در این برنامه ارتقای سلامت کارکنان مدارس نیز در نظر گرفته شده است تا بتوانند علاوه بر آموزش، در امر پرورش و ارتقای سلامت دانش آموزان مشارکت کنند. همچنین خدمات سلامت روان و مشاوره برای شناسایی دانش آموزان نیازمند به این خدمات، پیشگیری از رفتارهای پرخطر، ارتقای فرهنگ خود مراقبتی، بهداشت فردی و پرورش سفیران سلامت دانش آموزی نیز در برنامه مدارس مروج سلامت گنجانده شده است.

وی افزود: بر اساس این محورها، مدارسی که می‌خواهند تبدیل به مدرسه مروج سلامت شوند بعد از اجرای این موارد اعلام آمادگی می‌کنند، بعد از آن ممیزی‌های لازم انجام و به مدارس امتیاز داده می‌شود. مدرسه‌ای که علاوه بر یاد دادن مفاهیم سلامت، محیطی کاملا امن نیز ایجاد کرده باشند، لوح مدرسه مروج سلامت دریافت می‌کنند.

برچسب ها: تدبیر24 ، مروج سلامت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها