بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۹۱۷۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۵:۰۱
سازمان عفو بین‌الملل امروز (پنج‌شنبه) در گزارشی اعلام کرد، به‌رغم شدت یافتن تنش‌ها و خشونت‌های گروه‌های شبه‌نظامی در افغانستان، کشورهای اروپایی در حال بازگرداندن تعداد بیشتری از پناهجویان افغان به کشورشان هستند.
تدبیر24»این گروه حقوق بشری اعلام کرد، دولت‌های اروپایی کاملا چشمان خودشان را به روی خطراتی که بازگشت پناهجویان به افغانستان ایجاد می‌کند، بسته‌اند و اتحادیه اروپا افغانستان را به شکل فوق‌العاده‌ای تحت فشار قرار می‌دهد تا شمار بی‌حد پناهجویان اخراجی را بپذیرد.

براساس این گزارش، بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ شمار پناهجویان افغان بازگشته از اروپا سه برابر شده و از ۳۲۹۰ تن به ۹۴۶۰ تن رسیده است. در همین حال، تلفات غیرنظامیان همچنان بالاست و طبق گزارش هیات کمک‌رسان سازمان ملل متحد در افغانستان، در سال ۲۰۱۶ تعداد ۱۱ هزار و ۴۱۸ تن کشته و یا زخمی شدند. طبق گزارش این هیات، این آمار نسبت به میزان تلفات غیرنظامیان در سال ۲۰۱۵ که ۱۱ هزار و دو تن بود، افزایش نشان می‌دهد.

عفو بین‌الملل خواستار ممنوعیت موقت بازگشت افغان‌ها تا زمانی شد که آنها بتوانند جایی "امن و شرافتمندانه" را بیابند. آنا شیا، محقق عفو بین‌الملل در حوزه حقوق پناهجویان و مهاجران در بیانیه‌ای گفت: دولت‌های اروپایی در تلاش برای افزایش شمار پناهجویان اخراجی،‌ در حال اجرای سیاستی هستند که ظالمانه و غیر قانونی است. با توجه به کوری آگاهانه از وجود خشونت در سطح بالا در افغانستان و اینکه هیچ نقطه‌ای از افغانستان امن نیست، آنها مردم را با خطر شکنجه، ربایش، مرگ و وحشت‌های دیگر مواجه می‌کنند.

این گزارش براساس تحقیق اولیه و ثانویه و مشاهده مدارک بین ماه مه و سپتامبر ۲۰۱۷ انجام شد و مجموع ۲۶ مورد را مورد رسیدگی قرار داد.  براساس گزارش هیات کمک‌رسان سازمان ملل متحد در افغانستان، بین سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۶ حدود ۲۵ هزار غیرنظامی کشته و بیش از ۴۵ هزار تن دیگر زخمی شدند.

در این گزارش نام پنج کشور اروپایی که در سال ۲۰۱۶ بیشتر تعداد پناهجویان افغان را بازگرداندند، ذکر شده است: آلمان (۳۴۴۰)، یونان (۱۴۸۰)، سوئد (۱۰۲۵)، انگلیس (۷۸۵) و نروژ (۷۶۰).

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها