بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۹۱۷۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵
سفیر و نماینده دایم کشورمان در سازمان ملل گفت: تحمیل ناعادلانه تحریم ها مغایر با حقوق بین الملل، تبیعض آمیز و مغایر با نظام تجاری چندجانبه گراست.
تدبیر24»غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل متحد طی سخنانی در کمیته دوم مجمع عمومی(کمیته اقتصادی و مالی) سازمان ملل به اهمیت دستیابی کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه به توسعه پایدار در چارچوب نیازها و سیاست‌های ملی آن‌ها تاکید و در این خصوص بر ضرورت تقویت نظام چندجانبه گرایی تجاری  تاکید کرد.

وی ادامه داد: کشورها در سازمان ملل متحد قویا و مکررا  بر ضرورت وجود یک نظام چندجانبه  تجاری بدون تبعیض، جهانی ، برابر و بدور  از برخوردهای سیاسی تاکید نموده‌اند.

وی در راستای تقویت نظام تجاری چندجانبه بر نقش و جایگاه سازمان‌های منطقه ای تاکید کرد و در این خصوص به نفش سازمان همکاری‌های اقتصادی- اکو- و چشم انداز ٢٠٢٥ این سازمان اشاره و گفت که  توسعه همکاری های تجاری به منظور دستیابی بلندمدت به توسعه پایدار از اهداف اصلی این چشم انداز برای نقویت همکاری‌های منطقه‌ای  می‌باشد.

سفیر و نماینده دایم کشورمان در سازمان ملل در ادامه به ضرورت نقش سازمان ملل متحد بویژه آنکتاد اشاره نمود و نقش این سازمان را در تسریع  آماده سازی کشورهای در حال توسعه  برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی حایز اهمیت دانست.

وی در ادامه به تجربه تحمیل ناعادلانه تحریم‌ها بر کشورمان اشاره نمود و چنین سیاست‌هایی را مغایر با حقوق بین‌الملل، تبیعض‌آمیز و مغایر با نظام تجاری چندجانبه گرا دانست.

وی در خاتمه به جایگاه اقتصادی کشورمان در سطح منطقه و جهان اشاره و ضمن برشمردن برخی از سباست‌های کشورمان در بخش تجاری از همکاری‌های تجاری جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورها استقبال کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها