بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۹۲۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵
معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی‌سینا با اشاره به انتظارات جامعه دانشگاهی از وزیر علوم آینده گفت: وزیر علوم نسبت به ایجاد تحول در رشته‌های علوم انسانی و تحقق دانشگاه اسلامی و علوم دینی اقدام کند.

تدبیر24»دکتر اکبر عروتی‌موفق در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی سالیان گذشته صحبت‌های فراوانی درباره توسعه رشته‌های علوم انسانی انجام شده اما در عمل این امر محقق نشده بنابراین از وزیر علوم می‌خواهیم نسبت به ایجاد تحول در این زمینه و تحقق دانشگاه اسلامی و علوم دینی اقدام کند.

وی با بیان اینکه حوزه فرهنگی همواره از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در سالیان گذشته بوده است، افزود: در دیدارهای مختلف رهبری با جامعه دانشگاهی همواره دغدغه‌های فرهنگی را مطرح کردند بنابراین توجه ویژه به مقوله فرهنگ از دیگر انتظارات جامعه دانشگاهی است.

عروتی‌موفق مباحث فرهنگی را از مهمترین دغدغه‌های مسئولان دانشگاه عنوان کرد و گفت: امیدواریم وزیر علوم عنایت خاصی به مقوله فرهنگ داشته و دانشگاه را در نهادینه ساختن مباحث فرهنگی جامعه یاری کند.

وی با تأکید بر اینکه انجام کار فرهنگی در گرو مسائل مالی است، خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد در ساختار فرهنگی تغییر و تحول خوبی صورت بگیرد و علوم انسانی رشد چشمگیری داشته باشد، باید دانشگاه از منظر مسائل مالی مشکلی نداشته باشد.

معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی یادآور شد: دولت باید به واسطه جایگاه خاص وزارت علوم، توجه ویژه‌ای از منظر مسائل مالی به این وزارتخانه داشته باشد چرا که امروزه بسیاری از وقت مسئولان دغدغه‌مند دانشگاه برای رفع مشکلات مالی دانشگاه‌ها صرف می‌شود بنابراین وقت و انرژی که مسئولان می‌توانند در حوزه فرهنگی صرف کنند، گرفته می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها