بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۹۲۳۱۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۰
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جان‌مایه شعر حافظ معرفت وجودی است و ادبیات را طلایه‌دار تحول وجودی می‌داند.
تدبیر24»سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه چهارشنبه در مراسم یادروز حافظ با بیان این مطلب، افزود: زبان فارسی زبان فرهنگی جهان اسلام است.

وی ادامه داد: حافظ شیراز طلایه‌دار این فرهنگ است و بسیاری دیوان او را حفظ کردند و شب تیره یلدا را با آن به سپیده نشاندند.

عضو کابینه دوازدهم اظهار کرد: این که حافظ چگونه ماندگار شد، پرسشی است که در پاسخش باید گفت شاعران با قدرت اسطوره‌سازی ماندگار می شوند، فردوسی با پهلوانان پلی بین طبیعت و جهان اسطوره کشید و حافظ با مسجد و خرابات چنین کیمیاگری می‌کند و راه طولانی زمین تا آسمان را طی می‌کند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صالحی ادامه داد: حافظ گرچه دانشمند است اما با گزاره‌های ذهنی کار ندارد بلکه به جان می‌زند و جان‌مایه شعر حافظ معرفت وجودی است و ادبیات را طلایه‌دار تحول وجودی می‌داند.

وی تصریح کرد: شعر، هستی جدید تولید می کند و حافظ هستی‌ساز ما بوده و هست و با جان کار می‌کند نه با ذهن.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: حافظ معلم زندگی است و در زندگی ما جادارد و درس‌نامه زندگی ما را تعلیم داده و او زیست انسانی را با ویژگی خاص به ما تعلیم داد؛ وارستگی از دروغ و ریا، زیست نکته گویی و نکته‌سنجی زندگی رندانه.

صالحی افزود: حافظ گرچه در شادمانگی ریشه در اندیشه خیامی دارد اما دلنگرانی خیامی ندارد بلکه زیست شادمانه را به ما یاد داد. حافظ یک منتقد و مصلح اجتماعی بود و در زمانه خویش یک روشنفکر بوده و امروز هم مانده است. روشنفکر یک زمان نبود بلکه روشنفکر زمانه‌های غیر تقویمی است. نقدهای حافظ جذاب است. او یک سخندان و سخنور بی‌بدیل است وآنچنان است که فوق کلام مخلوق و دون کلام خالق است.

صالحی افزود: کل جهان گنجینه واژگان او است و تمام هستی ماده کلام حافظ است. از شعر به موسیقی و از آن به شعر می رسد، عمق اندیشگی و قدرت تحلیلگری دیگر ویژگی حافظ است.

وی دین‌داری را دیگر ویژگی حافظ دانست و گفت: حافظ از دین‌داری بهره فراوان داشت و  به دلیل انس او با قرآن، ساختار بیانی حافظ با ساختار بیانی قرآن مناسبت دارد و در حوزه محتوایی نیز حافظ دارای جایگاه و توانمندترین حافظ مفسر قرآن است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها