بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۹۲۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰
رئیس شورای ملی سالمندان با اعلام تدوین سند راهبردی سالمندی گفت: سند مذکور اخیرا تدوین شده است و به زودی در هیات دولت به تصویب خواهد رسید. اولین هدف در این سند «فرهنگ» عنوان شده است که نشان دهنده اهمیت این موضوع است.
تدبیر24»دکتر سلمان نژاد با تاکید بر اینکه احترام به سالمند باید از دوران طفولیت یعنی در خانواده، آموزش و پرورش و به دنبال آن دانشگاه و اجتماع آموزش داده شود، افزود: در خانواده تلقی افراد از احترام به سالمند صرفا یک سری برخوردهای روزانه است در حالی که این گونه نیست.گاهی کوچکترین برخوردهایی که از نظر خودمان ساده است ممکن است از نظر سالمند زجر آور باشد.

وی ادامه داد: بیشتر سالمندان کشور با همسر در خانواده زندگی می کنند. کمتر از دو صدم درصد در مراکز شبانه روزی و در حدود پنج درصد از مردان سالمند و 20 درصد از بانوان سالمند تنها زندگی می کنند.

رئیس شورای ملی سالمندان با تاکید بر اینکه تکریم سالمند در خانواده مساوی با رضایت خود سالمند نیست اظهار کرد: سالمندان به دلیل برخورداری از خردی که می‌خواهند تمامیت زندگی را حفظ کنند، گاهی حتی در صورت نارضایتی اظهار رضایت می کنند اما واقعیت این است که ما باید به نحوی رفتار کنیم که سالمند رضایت واقعی و قلبی داشته باشد. سالمندان در طول زندگی خود تلاش زیادی داشته‌اند و با بسیاری از مشکلات مقابله و به خاطر فرزندانشان فداکاری کرده‌ و سرمایه زندگی هستند لذا باید در رفتار خودمان تجدید نظر کنیم. بنابراین باید به دنبال استقلال واقعی برای سالمند باشیم .به عبارت دیگر سالمند در سن 70سالگی باید استقلال جوانی خود را داشته باشد.

سلمان نژاد یادآور شد: سالمندان را به عنوان مرشد خانواده می دانیم و نقش راهنما و ارشاد کننده برای آنها قائل هستیم. در خانواده‌هایی که سالمند تکریم می شود و در کنار خانواده فرزندش زندگی می کند معمولا آرام کننده تنش‌ها و نزاع ها هستند که نقش بسیار ارزشمندی است. زمانی که مشکلی با فرزند خود داریم که نه فرزند و نه خودمان متوجه آن می شویم، سالمندان هستند که می توانند با ارشاد موضوع را حل کنند. یکی از مشکلات ما در جامعه سالمندان، مشکل «معیشت» است و به دلایل مالی افراد خانواده خیلی کم در کنار سالمند جمع می شوند.

وی بهترین حالت برای زندگی را زندگی با سالمندان در شرایطی که استقلال سالمند به طور کامل حفظ شود، دانست و اظهار کرد: یکی از مهمترین مواردی که زندگی ها را دچار مشکل می کند دخالت است. به سالمند به عنوان کسی که اندیشمند کامل است نگاه می کنیم اما گاهی مشکلاتی ایجاد می شود که انکار ناپذیر است. افراد خانواده باید به دلیل تکریم سالمند از برخی مشکلات و مسائل بگذرند. این در حالیست که برخی از مشکلات برای سالمندان وجود دارد که لازم است برای آنها زندگی مستقلی فراهم کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها