بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۹۲۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی وضعیت خشکسالی کشور را در بازه ۱۲ ماهه و ۸۴ ماهه منتهی به شهریورماه تشریح کرد و استان‌های دچار خشکسالی را برشمرد.
تدبیر24»شاهرخ فاتح با اشاره به آخرین وضعیت خشکسالی کشور اظهار کرد: با توجه به شاخص SPEI ۱۲ ماهه منتهی به پایان شهریور ماه ۹۶، در اغلب مناطق کشور شاهد خشکسالی خفیف و متوسط هستیم.

وی افزود: در بازه کوتاه مدت ۱۲ماهه، استان‌های خوزستان و جنوب ایلام با خشکسالی بسیار شدید مواجه و شمال بوشهر، جنوب کهگیلویه و بویراحمد، بخش‌هایی از فارس، خراسان شمالی، گلستان، زنجان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، یزد، شمال و شرق کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، دچار خشکسالی شدید هستند و حتی در برخی موارد خشکسالی بسیار شدید مشاهده می‌شود.


رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی در ادامه گفت: بر اساس شاخص خشکسالی کوتاه مدت، ۸۸.۷ درصد مساحت کشور با درجات مختلف خشکسالی مواجه است که ۲۴.۵ درصد خشکسالی خفیف، ۳۵ درصد خشکسالی متوسط ، ۲۱.۷ خشکسالی شدید، ۷.۵ درصد خشکسالی بسیار شدید است و تنها حدود ۱۰ درصد مساحت کشور در شرایط طبیعی قرار دارد.


فاتح با اشاره به وضعیت خشکسالی کشور در بازه بلندمدت بر اساس شاخص SPEI ۸۴ ماهه منتهی به شهریور ماه ۹۶ گفت: در مقیاس بلندمدت پهنه‌های بسیار وسیعی از کشور درگیر خشکسالی است وخشکسالی شدید و بسیار شدید در استان‌های تهران، البرز، قزوین، فارس، خراسان رضوی، شمال و جنوب کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، بوشهر، کرمان، کرمانشاه، یزد، سمنان تداوم دارد.


رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی با تاکید بر اینکه هیچ نقطه‌ای از کشور نیست که در بازه بلندمدت با درجاتی از خشکسالی مواجه نباشد، اظهار کرد: حدود ۹۵ درصد مساحت کشور دچار خشکسالی است که ۱۱ درصد آن خشکسالی خفیف، ۳۹ درصد خشکسالی متوسط، ۳۳ درصد خشکسالی شدید و ۱۳ درصد خشکسالی بسیار شدید است و تنها نیم درصد مساحت کشور دارای ترسالی است.

 

 

 

ایسنا

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها