بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۹۲۶۵۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴
نرخ تورم یکی از شاخص‌های سنجش توان رقابت پذیری کشورهاست که هر سال از سوی مجمع جهانی اقتصاد منتشر می‌شود.
تدبیر24»در اقتصادهای غربی بزرگ تورم نسبتا اندک است و بانک‌های مرکزی قادر بوده‌اند رشد قیمت‌ها را کنترل کنند، اما این مسئله در همه نقاط جهان دیده نمی‌شود و کنترل رشد قیمت‌های همه کالاها برای اقتصادهای نه چندان توسعه یافته اغلب دشوار است.

مجمع جهانی اقتصاد هر سال گزارش رقابت‌پذیری جهانی را درباره وضعیت اقتصادهای جهان منتشر می‌کند و به بررسی آمار در بخش‌هایی مانند عملکرد بانک‌ها و پیشرفتگی شرکت‌ها می‌پردازد. سپس از این آمار برای فراهم کردن تصویری از اقتصاد هر کشور جهان استفاده می‌کند.

در  بررسی آمار تورم، کشورهای جمهوری سابق شوروی و کشورهای جنوب صحرای آفریقا امسال بالاترین نرخ تورم را داشته‌اند. با این‌همه کشور آمریکای جنوبی ونزوئلا که در پی سقوط قیمت‌های نفت در سال‌های اخیر با فروپاشی اقتصاد خود روبه‌رو شده، بالاترین نرخ تورم را در میان کشورهای مورد بررسی مجمع جهانی اقتصاد داشته است. نرخ تورم ونزوئلا بیش از ۲۵۰ درصد یا بیش از ۱۰ برابر هر کشور دیگری است.

پایگاه خبری "بیزینس اینسایدر" در فهرستی به بررسی کشورهایی پرداخته که نرخ تورم آنها در سال گذشته بالاتر از ۱۰ درصد بوده است.

این کشورها عبارتند از:

۱_ ونزوئلا: ۲۵۴.۹ درصد

۲_ جمهوری دموکراتیک کنگو: ۲۲.۴ درصد

۳_ مالاوی: ۲۱.۷ درصد

۴_ موزامبیک: ۱۹.۲ درصد

۵_ زامبیا: ۱۷.۹ درصد

۶_ غنا: ۱۷.۵ درصد

۷_ نیجریه: ۱۵.۷ درصد

۸_ قزاقستان: ۱۴.۶ درصد

۹_ اوکراین: ۱۳.۹ درصد

۱۰_ هائیتی: ۱۳.۴ درصد

۱۱_ جمهوری آذربایجان: ۱۲.۴ درصد

۱۲_ سیرالئون: ۱۱.۳ درصد

۱۳_ آرژانتین: ۱۰.۶ درصد

۱۴_ مصر: ۱۰.۲ درصد
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها