بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۹۲۷۴۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۹
جهانگیری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی:
جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ظهر امروز(دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
تدبیر24»اسحاق جهانگیری با اشاره به گزارش سازمان برنامه و بودجه در خصوص شرایط موجود اقتصاد ایران، گفت: اقتصاد کشور روند خوبی را آغاز کرده و باید این روند استمرار پیدا کند و لازم است که سازمان برنامه و بودجه کشور با حساسیت هرچه بیشتر این موضوع را دنبال کند تا بخش هایی که روند مثبت داشته اند با سرعت بیشتر به مسیر خود ادامه دهند و ضعف های موجود در برخی رشته های صنعتی نیز اصلاح شود.


معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: باید ارزیابی دقیقی صورت گیرد و بررسی شود که با اجرای برنامه ها و سیاست های اقتصاد مقامتی تا چه میزان اقتصاد کشور مقاوم شده است.


وی افزود: پس از سخنرانی اخیر ترامپ درباره ایران و برجام، دشمنان ملت ایران تصور می‌کردند که سخنان رییس جمهور آمریکا تاثیرات اجرایی و روانی مختلفی بر شاخص های اقتصاد ایران داشته باشد اما در عمل مشاهده کردیم که مردم ایران هیچ اعتنایی به این سخنان نکردند و در دنیا نیز روند همکاری ها و تجارت خارجی کشور تحت تاثیر قرار نگرفت که این دستاوردها تا حد زیادی مرهون اتکا به سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است و از طرف دیگر نشان می دهد که مردم ایران به توانمندی داخلی و آینده کشور امیدوار هستند.


جهانگیری ادامه داد: البته تا رسیدن به نقطه مطلوب و اجرای کامل اقتصاد مقاومتی فاصله زیادی وجود دارد و باید با تمرکز بیشتر و تلاش مضاعف این مسیر را ادامه دهیم.


معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به گزارش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اقدامات انجام شده در خصوص اجرای برنامه اشتغال فراگیر و از آن جمله طرح تثبیت شغل، بر لزوم صیانت از مشاغل موجود تاکید کرد و افزود: موضوع ریزش شغل از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کنار توجه به ایجاد فرصت های شغلی جدید، برنامه ریزی دقیقی برای تثبیت شغل و صیانت از اشتغال موجود کشور داشته باشیم.


وی با یادآوری اقدامات سال گذشته وزارت صنعت،‌معدن و تجارت در جهت اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط که با مشکل مواجه شده بودند و نیز واحدهای تولیدی نیمه کاره با بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی، تصریح کرد: لازم است وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه کشور این برنامه را همچنان ادامه دهند چراکه نقش تعیین کننده ای در تثبیت شغل و ایجاد فرصت های شغلی جدید دارد.


معاون اول رییس جمهور طرح روستا-تعاون و اختصاص منابع مالی برای اعطای وام روستایی در جهت اشتغالزایی را طرحی مثبت ارزیابی کرد و از رییس سازمان برنامه و بودجه و وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی خواست که این موضوع را با جدیت دنبال و برای تحقق و اجرای این طرح برنامه ریزی کنند.


معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به گزارش معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص نرخ بیکاری دختران تحصیلکرده و نیاز به اشتغال زنان سرپرست خانوار، بر ضرورت تشکیل جلسه ای برای بررسی این موضوع و تدوین راهکارهایی برای ساماندهی اشتغال زنان سرپرست خانوار تاکید کرد.


در این جلسه که وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رییس سازمان برنامه و بودجه، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، رییس کل بانک مرکزی و رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، نماینده دفتر امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه کشور، گزارشی از شرایط موجود اقتصاد و آخرین وضعیت شاخص های کلان اقتصاد کشور ارائه کرد و به تشریح روند تغییرات فصلی این شاخص ها و مقایسه آن با سال های گذشته پرداخت.


در این نشست همچنین نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای برنامه اشتغال فراگیر و الزامات اجرای این برنامه ارائه کرد و گفت: وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی برنامه های مختلفی را در قالب طرح اشتغال فراگیر در دستور کار دارد که طرح تثبیت شغل و تعیین شناسنامه شغلی برای هر فرد ایرانی از جمله این برنامه ها است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها