بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۹۲۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۵:۰۰
​ معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت ضمن بیان اینکه می توان به افق پیش بینی شده ۱۴۰۴ برای صادرات ۱۵ میلیون تن فولاد رسید،‌ گفت: بخش معدن در مسیر رشد مثبت است و در سه ماهه نخست امسال جاری ۴.۵ درصد رشد کرده است.
تدبیر24»جعفر سرقینی در آیین آغاز به کار دهمین دوره نمایشگاه بین المللی سنگ ایران در نیم‌ور محلات با تاکید بر اینکه دولت عزم جدی در توسعه فعالیت های معدنی دارد، اظهار کرد: جایگاه امروز نمایشگاه سنگ ایران حاصل تلاش مجموعه نمایشگاه و البته حمایت خانه معدن، خانه سنگ ایران و معدنکاران است و امید است که در سال های آتی شاهد رونق و تحول بیشتر این نمایشگاه باشیم .

وی با اشاره به اینکه معادن در هر برهه از زمان عامل توسعه پایدار بوده اند، گفت: در زمان تحریم ها علیه کشور معادن تنها صنایع کشور بودند که کمترین آسیب را متحمل شدند .

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: سنگ در ایران نباید صرفا به برگزاری نمایشگاه و گردهمایی ختم شود بلکه باید واکاوی و آسیب شناسی لازم جهت بررسی علل عقب ماندگی در این صنعت انجام گیرد. آمار های موجود حاکی از آن است که ظرفیت این ذخایر به درستی شناسایی و مورد توجه قرار نگرفته است و باید با برنامه ریزی و سیاستگذاری این عقب ماندگی ها جبران شود .

وی با تاکید بر حضور در بازارهای داخلی و خارجی به صورت توامان و غلفت نکردن از بازارها و پرهیز از نگاهی تک بعدی به این امر بیان کرد: ۳۸۰ هزار نفر در صنعت سنگ کشور و صنایع وابسته مشغول فعالیت هستند که با توجه به وجود ۶۵۰ واحد سنگ بری در کشور رقم اشتغال قابل توجهی ایجاد شده است و  باید توسعه این صنعت و اشتغال این حوزه مدنظر قرار گیرد .

سرقینی تاکید کرد: مسلما نمره صنعت سنگ کشور ۲۰ نیست اما نباید سیاه نمایی کرد، چراکه شرایط نسبی است، در چهار ساله دولت یازدهم ۶.۶ میلیارد دلار صادرات معدن و صنایع معدنی در کشور انجام شده است که نسبت به چهارساله دولت قبل که صادرات ۱.۵ میلیون دلاری انجام گرفت رقمی قابل قبول است .

وی با اشاره به واردات سنگ کشور در سال ۹۱ که ۶.۵ میلیون دلار بوده است، گفت: این رقم در سال گذشته بدون مشکل و آسیب به صنعت یا واحدهای تولیدی به سه میلیون دلار رسید  و باید تلاش های صورت گرفته در این عرصه را شاهد و واقف بود .

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه طبق آمار، روند صنایع معدنی رو به رشد است، تصریح کرد: در صنعت فولاد در سال ۱۳۹۱ یک میلیون تن صادرات و پنج میلیون تن واردات انجام گرفت اما این رقم در سال گذشته به شش میلیون تن صادرات رسید که برای سال جاری رقم هشت میلیون تن صادرات هدف‌گذاری شده است و با توجه به اینکه در شش ماهه نخست سال جاری صدور سه میلیون تن انجام گرفته است می توان به افق پیش بینی شده ۱۴۰۴ و ۱۵ میلیون تن صادرات رسید.

وی حمایت از صنعت را وظیفه دولت و تعرفه و عوارض را ابزار کار هر کشور دانست و گفت: معافیت های مالیاتی مواد خام برداشته شده است و به این امر افتخار می کنیم چراکه به اقتصاد مقاومتی اعتقاد داریم. صادرات مواد خام به معنی بیکار کردن جوانان است و با این معافیت جهت رشد اشتغال عمل می شود .

سرقینی تصریح کرد: بخش معدن در مسیر رشد مثبت است به طوری که در سه ماهه سوم سال گذشته ۱۲ درصد و سه ماهه چهارم ۱۵ درصد رشد این صنعت حاصل شد و در سه ماهه نخست سال جاری نیز ۴.۵ درصد رشد به ثبت رسیده است که نشان از روند رو به رشد این صنعت در کشور دارد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها