بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۹۳۰۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱
«ماجرای خیانت سران فتنه در آشوب نیابتی سال ۸۸ بازی یا معامله نیست که بتوان درباره آن از تعبیر برد - برد استفاده کرد. هیچ نظامی با خائنین به کشور معامله برد - برد نمی‌کند. تلخی و بزرگی این خیانت آن قدر مشهود است که آقای عارف اذعان می‌کند برای رهاندن سران فتنه، دست به پنهان‌کاری زده‌اند.»
تدبیر24» منتقدین:روزنامه کیهان نوشت: «محمدرضا عارف می‌گوید رفع حصر باید یک بازی برد - برد باشد. وی در پاسخ به سؤال خبرگزاری ایلنا گفته است: معتقدم در برخی از امور نباید مسائل را رسانه‌ای کنیم و به جای آن باید برای حل مشکل اقدام کنیم. در واقع باید احتیاط کنیم و شرایط کشور و نهادهای دست‌اندرکار را در نظر بگیریم و کمیته‌ای که در فراکسیون تشکیل شد نیز در همین مسیر بود.

وی می‌افزاید: در تابستان ۹۲ در مسیر ایجاد گشایش در بحث حصر تا حدودی نزدیک شده بودیم. از طرفی با رویکردی که ما داریم و با شناختی که از نهادهای مختلف دارم، می‌دانم این موضوع باید یک موضوع برد - برد باشد. نباید یک جریان بخواهد از آن به نفع خود استفاده کند. با این حال برخی اظهار نظرها در رسانه‌ها کار را به تأخیر می‌اندازد. شما به برخی موضع‌گیری‌ها در شهریور ۹۲ نگاه کنید. بنابراین بنده همواره به اعضای فراکسیون گفته‌ام که اگر کاری می‌کنید، بی‌ سر و صدا موضوع را دنبال کنید. به دلیل مدیریت این مسائل، کمیته رفع حصر تشکیل شد و بلافاصله پس از تشکیل، تأکید کردم این موضوع به هیچ عنوان رسانه‌ای نشود. برنامه‌ای مشخص داشتیم و ملاقات‌هایی نیز در نظر گرفتیم که گام به گام انجام دهیم اما متأسفانه پس از اولین ملاقات، یک عضو بیرون از کمیته رفع حصر موضوع را رسانه‌ای کرد و ادامه کار با تأخیر ناخواسته روبه‌رو شد.»

این روزنامه در ادامه مدعی شد، « آقای عارف تحت فشار فتنه‌گران و افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی است.» و نوشت، در این نکته «تردیدی وجود ندارد».

کیهان همچنین بر این باور است که «این طیف (فتنه‌گران و افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی) طی چند سال گذشته علناً از عارف به عنوان اصلاح‌طلب بدلی و قلابی و تحریک شده نیروهای امنیتی نام بردند و پس از حضور وی در مجلس نیز بارها وی را مورد اهانت و سرزنش قرار داده‌اند تا از این طریق وی را وارد بازی خود کنند.»

این روزنامه در عین حال متذکر می‌شود که «ماجرای خیانت سران فتنه در آشوب نیابتی سال ۸۸ بازی یا معامله نیست که بتوان درباره آن از تعبیر برد - برد استفاده کرد.» و ادامه می‌دهد: «چنین خیانتی در حکم بغی و محاربه است و مجازات آن روشن است. در عین حال سران فتنه صرف‌ نظر از این که نظام برای خیانت آنها چه مجازاتی را در نظر بگیرد، موظفند از نظام و مردم عذر تقصیر بخواهند. هیچ نظامی با خائنین به کشور معامله برد - برد نمی‌کند. تلخی و بزرگی این خیانت آن قدر مشهود است که آقای عارف اذعان می‌کند برای رهاندن سران فتنه، دست به پنهان‌کاری زده‌اند.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۸
0
0
جناب عارف ، مگه نمی دانید که در کشور ما فرمایشات...ا، در جامعه امروزی ما از...هم واجبتره ؟
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها