بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۹۳۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹
در چهار سالی که خادم ریاست کشتی ایران را بر عهده دارد، باز هم از زیرگیری‌های جدیدی بی‌نصیب نمانده است. نایب‌قهرمان المپیک قصد داشت در انتخابات چهار سال پیش هم نامزد شود اما حضورش در شورای شهر مانع حضورش در انتخابات شد. جدیدی در این چهار سال یکی از منتقدان اصلی رسول بود و حالا پس از خارج‌ شدن از شورای شهر تهران فرصتی عالی برای مبارزه دوباره با رسول پیدا کرده است.
تدبیر24»روزنامه شرق نوشت: «در آخرین دقایق ثبت‌ نام نامزدهای انتخابات فدراسیون کشتی، اتفاقی رخ داد که خیلی‌ها منتظرش بودند. عباس جدیدی با حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی، خود را به‌ عنوان رقیب اصلی رسول خادم معرفی کرد.

چند روزی است که ثبت‌ نام از نامزدهای ریاست فدراسیون کشتی آغاز شده است. پس از این که در روز اول ثبت‌ نام رسول خادم، رئیس کنونی فدراسیون کشتی، نام‌نویسی کرد، خبری از نامزد دیگری نبود تا این که روز چهارشنبه چند رقیب برای رئیس مطرح کشتی ایران پیدا شد. عبدالله چمن‌گلی، سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی و نقی کلانتری خود را به‌ عنوان رقبای خادم معرفی کردند. رقیب اصلی رسول اما ساعاتی بعد معرفی شد؛ همان رقیب همیشگی دوران قهرمانی: عباس جدیدی.

اهالی کشتی به‌ خوبی از رابطه جدیدی و خادم مطلع‌اند. دو کشتی‌گیری که هیچ‌وقت رابطه مطلوبی با هم نداشتند. در اواخر دهه ٧٠، عباس جدیدی و رسول خادم دو ستاره آسمان کشتی ایران بودند. در المپیک ١٩٩٦ آتلانتا، یک روز پس از این که عباس جدیدی با بی‌مهری داوران از طلای المپیک دور ماند، این رسول خادم بود که اولین طلای ایران پس از انقلاب را از آن خود کرد.

آن دو در آن سال‌ها گهگاه در یک وزن قرار می‌گرفتند و جالب این که رسول خادم که در دنیا بی‌رقیب بود، در مصاف با جدیدی مغلوب می‌شد.

پایان سرشاخ‌های این دو در مسابقات جهانی ١٩٩٨ تهران بود؛ جایی که جدیدی شایستگی رسول برای حضور در تیم ملی را زیر سؤال برد و فردای آن روز رسول خادم در معیت جدیدی از دنیای کشتی خداحافظی کرد.

بر خلاف جدیدی، رسول اهل شلوغ‌کاری نبود و راه دیگری را پیش گرفت. او اولین ورزشی شورای شهر تهران بود و هنگامی ‌که جدیدی در آستانه ورود به این نهاد مهم بود، او ترجیح داد دیگر در شورا نماند و به کشتی برگردد.

در چهار سالی که خادم ریاست کشتی ایران را بر عهده دارد، باز هم از زیرگیری‌های جدیدی بی‌نصیب نمانده است. نایب‌قهرمان المپیک قصد داشت در انتخابات چهار سال پیش هم نامزد شود اما حضورش در شورای شهر مانع حضورش در انتخابات شد. جدیدی در این چهار سال یکی از منتقدان اصلی رسول بود و حالا پس از خارج‌ شدن از شورای شهر تهران فرصتی عالی برای مبارزه دوباره با رسول پیدا کرده است.

دوره چهار ساله ریاست خادم ۱۴ دی‌ سال جاری به اتمام می‌رسد و با توجه به حمایت رؤسای هیات‌های استانی از رئیس فعلی فدراسیون، پیش‌بینی می‌شود او بتواند با‌ اقتدار در رأس کشتی ایران باقی بماند. با وجود این، ورود جدیدی، انتخابات ١٤ دی را به یک انتخابات پرچالش تبدیل خواهد کرد. مطمئنا یکی از انگیزه‌های جدیدی برای حضور در این انتخاباتی که تقریبا در آن هیچ شانسی برای برنده‌ شدن ندارد، سرشاخ‌ شدن با رقیب قدیمی است.»

برچسب ها: تدبیر24 ، سرشاخ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها