بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۹۳۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۱
سید عزت الله ضرغامی در اینستاگرامش نوشت: سازمان های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی مسئولیت و نقش برجسته و بی‌بدیلی در برقراری آرامش و امنیت کشور و آحاد مردم به عهده دارند. به همه آنها خسته نباشید می‌گویم. به روان پاک همه شهدای آنان به ویژه شهید حسن عشوری ، اولین شهید وزارت اطلاعات در مقابله با تروریست های تکفیری درود می فرستم
تدبیر24»دستگاه های امنیتی برای انجام ذاتی ماموریت های خود موظف به جلب و بازجویی از افراد مظنون هستند که این اقدام باید با حکم قاضی و رعایت شئون اسلامی ، اخلاقی و انسانی صورت گیرد.
طبیعی است که اگر در این فرآیند از افراد مظنون رفع اتهام شد باید از آنان عذرخواهی شود و اگر در حاشیه دستگیری، اخبار و شایعاتی علیه آنان ایجاد شده باشد ، صراحتا توسط دستگاه‌های مربوطه تکذیب شود. این حداقل انتظار معقول از دستگاههای امنیتی در نظام جمهوری اسلامی است.
متاسفانه به مواردی برمی خوریم که علیرغم ضایعات روحی و جسمی به بازداشت شدگان و رفع اتهام کامل از آنان در یک پروسه زمانی طولانی هیچ گونه تلاشی جهت اعاده حیثیت از آنان صورت نمی‌گیرد.
پیشنهاد می کنم مجلس شورای اسلامی با قید فوریت ماده واحده‌ای در این خصوص تصویب کند.
به عنوان مثال مدیر مرکز ارتباطات و اطلاعات و تبلیغات ریاست جمهوری به عنوان مظنون در ارتباط با همکاری با سایت های ضد انقلاب خارجی دستگیر و مدتی بازجویی می شود.
سرکار خانم طاهره قیومی سابقه روشنی در کشور دارد. او که از دو بیماری سخت نیز رنج می‌برد ، پس از طی مراحل مختلف آزاد می شود.
همه دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی هم به این نتیجه رسیدند که ایشان بی گناه است ولی هیچ کس حاضر نیست این بی‌گناهی را مکتوب کند که او بتواند به حیات طبیعی و ادامه خدمت خود برگردد.
دفتر ریاست جمهوری هم در این زمینه مقصر است و او را در بدترین شرایط تنها گذاشته است.
ای کاش حمایت‌ها ای که از برخی متهمان وابسته به آنان می‌شود از این مدیران بی پشتوانه هم صورت می‌گرفت.
نظام جمهوری اسلامی زنده و پر قدرت است و توان ترمیم ضایعات را دارد. نظارت عمومی و امر به معروف و نهی از منکر هم خط قرمز ندارد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها