بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۹۳۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰
تبخال با حالتی مانند ذوق ذوق شروع می‌شود و بعد از چند روز تبدیل به زخم می‌شود. درمان‌های رایجی برای تبخال وجود دارد و برخی از مواد غذایی هم به پیشگیری و بهبود تبخال کمک می‌کنند.
تدبیر24» زخم سرد توسط ویروس تبخال در ناحیه اعصاب صورت ایجاد می‌شود.

 این عارضه با استرس، سرماخوردگی، آنفلوانزا، خستگی و عادت ماهیانه تشدید می‌شود.

 این ویروس به پایانه اعصاب مخصوصا در اطراف لب حرکت می‌کند، سپس وارد سلول‌ها شده و نهایتا باعث عفونت و بروز زخم سرد می‌شود.

 علائم تبخال

اولین علامت تبخال احساس ذق ذق ناگهانی است، که معمولا در طی 24 ساعت به تاول تبدیل می‌شود.

 عفونت می‌تواند علائمی شبیه آنفلوانزا در فرد ایجاد کند. بعد از چند روز زخم سرد خشک شده و پوست التیام می‌یابد.

 درمان‌های رایج تبخال

معمولا برای کاهش درد از مسکن استفاده می‌شود.

 در برخی موارد پزشک کرم‌های ضد ویروس چون آسیکلوویر تجویز می‌کند.

 در صورت عود مکرر عفونت هرپس ممکن است از آسیکلوویر خوراکی برای درمان استفاده شود.

 مواد غذایی مفید برای تبخال

 ویتامین C و تبخال

پرتقال، گریپ فروت، توت‌ها، فلفل قرمز، سبزی‌های برگی سبز، سیب‌زمینی شیرین و سیب زمینی از منابع خوب ویتامین C هستند.

 دریافت مقادیر بالای ویتامین C می‌تواند در پیشگیری از زخم سرد موثر باشد.

 فلاوونوئیدها و تبخال

پیاز، سیب، انگور و چای از منابع غنی بیوفلاونوئیدها هستند که می‌توانند از تشکیل تاول بعداز احساس ذق ذق کردن پیشگیری کنند.

 اسیدهای آمینه و تبخال

گوشت‌های قرمز، گوشت مرغ، ماهی، شیر و تخم‌مرغ حاوی اسید آمینه لیزین هستند.‌

 این اسیدآمینه عملکرد آرژنین را که به تکثیر ویروس‌ها کمک می‌کند، مهار می‌نماید.

 مواد غذایی که باید در تبخال پرهیز شوند

شکلات، مغز دانه‌ها، دانه‌ها و کشمش‌ها حاوی اسید آمینه آرژنین هستند که به تکثیر ویروس کمک می‌کنند.

 سایر اقدامات

مکمل 200 میلی گرم ویتامین C و بیوفلاونوئیدها 3 تا4 بار در روز می‌توانند از بروز هرپس پیشگیری کنند.

 مصرف قرص روی به هنگام استرس به تقویت عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند.

 مصرف 15 قطره اکیناسه در آب گرم، سه بار در روز به تقویت عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها