بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۹۴۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹
روحانی:
رییس‌ جمهوری کشورمان با استقبال از گسترش و تقویت همکاری‌های دفاعی و نظامی تهران – اسلام آباد در جهت تحکیم ثبات و امنیت منطقه، تصریح کرد: همکاری‌های نظامی و دفاعی دو کشور نیز همپای روابط و همکاری ها در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی توسعه یافته و تقویت شود.
تدبیر24»حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر دوشنبه در دیدار ژنرال قمر جاوید باجوا، فرمانده ارتش پاکستان اظهار کرد: اراده جمهوری اسلامی ایران بر یک رابطه مستحکم، برادرانه و صمیمانه با همسایگان منطقه ای و از جمله پاکستان است و این روابط بی تردید مورد خواست دو ملتی است که عمق روابط آنان با یکدیگر اکنون فراتر از روابط سیاسی دو کشور است.

رییس جمهور با بیان اینکه تاریخچه همکاری نظامی و دفاعی ایران به دهه ها قبل بازمی گردد و امروز ما برای توسعه این روابط آماده ایم، گفت: با توجه به اراده دو دولت ایران و پاکستان بر تقویت مناسبات و همکاری‌ نیروهای مسلح، این همکاری ها می‌توانند با توسعه فعالیتهای آموزشی و مانورهای مشترک، همکاری در صنایع نظامی و انتقال تجربیات تعمیق یابد.

روحانی، تروریسم و اختلافات فرقه ای و قومی را دو مشکل امروز جهان اسلام برشمرد و با تاکید بر نقش برخی قدرتها در ایجاد و تقویت این مشکلات و اختلافات در منطقه، اظهار داشت: قدرتها علاقه ای به اتحاد و برادری میان مسلمانان ندارند چرا که اگر این اتحاد و برادری تقویت شود، بی تردید کشورهای اسلامی بدون حضور دیگران قادر به حل مشکلات خواهند بود.

رییس جمهور با اشاره به اشتراک نظر دو کشور در خصوص ضرورت حفظ وحدت میان کشورهای اسلامی و مبارزه با تروریسم و نقش برخی قدرتها در ایجاد این مشکلات، گفت: همکاری های ایران و پاکستان می تواند زمینه برای اتحاد بیشتر میان کشورهای اسلامی را نیز فراهم کند. هدف ما تقویت روابط میان کشورهای اسلامی است و تردیدی نیست که اختلافات میان کشورهای اسلامی با گفت وگو قابل حل و فصل است.

روحانی تقویت بیش از پیش امنیت مرزهای مشترک دو کشور را ضروری خواند و اظهارداشت: مرزهای ایران و پاکستان باید مرز دوستی، توسعه و گردشگری بین دو ملت باشد و نباید اجازه داده شود برخی گروهکهای تروریستی، این مرزها را ناامن کنند.

رییس جمهور هدف ایران را در منطقه، تقویت برادری و ثبات و وحدت میان این کشورها عنوان کرد و با اشاره به اینکه تروریسم معضلی برای همه کشورهای منطقه است، گفت: حضور ایران در عراق و سوریه برای مبارزه با داعش و سایر گروهکهای تروریستی و به دعوت دولت های این کشورها انجام شده و نتایج مثبت آن نیز برای این دو کشور و منطقه اکنون کاملا مشهود است؛ اما سوال بزرگ این است که هدف از حملات نظامی، تخریب و کشتار مردم یمن چیست؟

فرمانده ارتش پاکستان نیز در این دیدار روابط ایران و پاکستان را روابطی برادرانه ، ریشه دار و عمیق خواند و تاکید کرد که اسلام آباد خواهان گسترش همکاری های نظامی و دفاعی خود با تهران، همپای مناسبات تاریخی و اقتصادی است.

ژنرال قمر جاوید باجوا با تشریح اقداماتی که برای تقویت امنیت در مرزهای ایران و پاکستان انجام شده، اظهارداشت: مردم پاکستان پیوسته برای مردم ایران بویژه بخاطر شجاعت و ایستادگی در برابر قدرتها و مهاجمین، احترام ویژه ای قایل هستند و ما مصمم به گسترش روابط با ایران در همه حوزه ها هستیم.

وی با اشاره به گسترش تروریسم و افراطی های تکفیری در منطقه، اتحاد میان کشورهای اسلامی را ضروری خواند و گفت: باید اختلافات میان برخی کشورهای اسلامی در میز مذاکره حل و فصل شود و نباید به کشورهای غربی اجازه داد که به این اختلافات با هدف فروش تسلیحات خود، دامن بزنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها