بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۹۴۷۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۰
یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: حضور شیعیان از جوامع مختلف در راهپیمایی اربعین یک نوع وحدت و اتحاد میان جوامع مختلف شیعی را به منصه ظهور می‌رساند و به‌ نوعی یک مانور سیاسی و پشتوانه‌ای برای شیعیان در سراسر جهان به‌حساب می‌آید.
تدبیر24»حجت الاسلام صادق طباطبایی نژاد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اهمیت پیاده‌روی اربعین، اظهار کرد: اربعین در این سال‌های اخیر به‌ یک نماد جهانی تبدیل شده است. اربعین در این سال‌ها بیشتر از اینکه جنبه زیارت داشته باشد به یک نماد حضور شیعیان در زیر پرچم امام حسین (ع) تبدیل شده است و پیام دفاع از مکتب و حریم اهل‌بیت عصمت و طهارت را به دنیا مخابره می‌کند. به همین دلیل در سال‌های اخیر پیاده‌روی اربعین جدا از بازتاب رسانه‌ای گسترده، یک نوع ویژگی خاصی پیدا کرده است.

وی افزود: خوشبختانه از ایران اقشار مختلف مردم و حتی مسئولان کشور با سمت‌های مختلف در این روز گرد هم می‌آیند که واقعاً جمع کم‌نظیری است که قابل مقایسه با هیچ حضور دیگری در مناسبت‌های مختلف نیست.

نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در روز اربعین حضور شیعیان از کشورهای مختلفی مانند آذربایجان، افغانستان، تاجیکستان و کشورهای آفریقایی و اروپایی چشم‌گیر است. این حضور یک نوع وحدت و اتحاد میان جوامع مختلف شیعی را به منصه ظهور می‌رساند و یک نوع مانور سیاسی و پشتوانه‌ای برای شیعیان در سرتاسر جهان به‌حساب می‌آید، مخصوصاً با این فتنه‌های اخیری که علیه فرهنگ حسینی و آن فرهنگ سیاسی سیدالشهدا(ع) با ایجاد گروه‌های تکفیری به وجود آمده است این حضور گسترده پیام روشنی بر جایگاه مردمی فرهنگ سالار شهیدان و پایگاه عقیدتی این فرهنگ که قلوب مردم است، دارد.

طباطبایی نژاد گفت: اعتقاد دارم ثواب حضور در روز اربعین و راهپیمایی آن، اجر عظیمی در نزد خداوند دارد. البته بنده انتقاداتی از برخی عملکردها برای خدمت رسانی به زوار اربعین دارم. مخصوصاً در خصوص اخذ وجوهاتی که به عناوین مختلف از زوار آن امام همام گرفته می‌شود. زائران اربعین که عصاره مردم هستند و با کمترین درآمدی که دارند به زیارت کربلا می روند نباید به بهانه‌های مختلف وجوهاتی از آنان گرفته شود.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: باید مسئولان امر به‌گونه‌ای امور را برنامه‌ریزی کنند که هیچ فشاری به زائران کربلا وارد نشود و خدای ناکرده زوار این احساس را نکنند که هیچ مدیریتی در کار نیست. البته در بازدیدی که از مرز مهران داشتیم زحمات زیادی کشیده شده بود که حضور زوار قانونی و با ویزا باشد.

وی گفت: پیام جهانی پیاده‌روی اربعین همبستگی مسلمانان و به‌خصوص شیعیان زیر پرچم امام حسین (ع) است. این پیام مهم که امام حسین (ع) برای ایجاد و اقامه عدل قیام کرد به جهان مخابره می‌شود و شیعیان این مطلب را هرسال در ماه محرم و روز اربعین ثابت می‌کنند.

نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که حضور مسئولان در پیاده‌روی اربعین چه تأثیری دارد، خاطرنشان کرد: بازتاب حضور مسئولان در پیاده‌روی اربعین در ایجاد وحدت در کشور تأثیر زیادی دارد و هم از این نظر که فرهنگ عاشورایی در خودشان بیدار می‌شود مطلوب است. واقعیت این است که فواید معنوی اربعین آن‌قدر زیاد است که هیچ‌کس نمی‌تواند با بهره‌برداری سیاسی اصل روز اربعین را تحت‌الشعاع قرار دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها