بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۹۵۱۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰
بیل گیتس موسس شرکت مایکروسافت قصد دارد به مبارزه با آلزایمر بپردازد.
تدبیر24»یکی از اهداف علم، یافتن درمانی برای آلزایمر است. در حال حاضر، هیچ درمانی برای جلوگیری از آلزایمر یا کند کردن روند آن وجود ندارد اما بیل گیتس فکر می‌کند می‌تواند این وضع را تغییر دهد.

وی در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان با قاطعیت گفت: من باور دارم که راه حلی وجود دارد.

گیتس ادامه داد: هر درمانی، یک حرکت روبه جلو از جایی است که امروز در آن قرار داریم اما هدف بلند مدت، درمان این بیماری است.

وی ابراز امیدواری کرد که برای بیماری که حافظه و دیگر عملکردهای شناختی 47 میلیون نفر را در سرتاسر جهان می رباید، درمانی پیدا کند.

این کار برای گیتس، یک مبارزه شخصی محسوب می‌شود. وی در حال سرمایه گذاری 50 میلیون دلار از ثروتش در یک نهاد تحقیقاتی موسوم به "صندوق اکتشافات زوال عقل" است.

این، نخستین باری است گیتس، در درمان یک بیماری غیرعفونی، نقش داشته است. کارهایی که تاکنون با بودجه وی انجام گرفته، برای بیماری‌های عفونی مانند ویروس HIV، مالاریا و فلج اطفال بوده است.

امروزه، بیماری آلزایمر، متداول ترین نوع زوال عقل و ششمین دلیل برجسته مرگ و میر در ایالات متحده است. امروزه در هر 66 ثانیه یک نفر به ابتلا به آلزایمر تشخیص داده می‌شود. بیش از پنج میلیون آمریکایی با این بیماری زندگی می‌کنند که در سال، 259 میلیارد دلار هزینه دارد. اگر درمانی اندیشیده نشود، تا سال 2050 آمار مبتلایان به 16 میلیون آمریکایی با هزینه بالای 1 تریلیون در سال می‌رسد.

بیل گیتس که به انجام اقدامات بشردوستانه معروف است گفت: این مشکل در حال رشد، تقریبا باورنکردنی است.

وی با بیان اینکه شخصا این بیماری را می‌شناسد و چندین نفر از اقوامش به این بیماری مبتلا هستند، گفت: وجود این افراد در زندگی اش تنها عامل این سرمایه گذاری نبوده ولی قطعا روی آن تاثیر داشته است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها