بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۹۵۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰
آنگ سان سوچی، رهبر میانمار در حالی امروز(سه‌شنبه) با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل و همچنین وزیر امور خارجه آمریکا در فیلیپین دیدار کرد که فشارهای جهانی بر او به منظور حل بحران مربوط به اقلیت روهینجا در میانمار افزایش یافته است.
تدبیر24»آنتونیو گوترش خطاب به سوچی تاکید کرد: صدها هزار مسلمان روهینجایی که در کشور بنگلادش آواره شده‌اند باید اجازه بازگشت به خانه‌هایشان در میانمار پیدا کنند.

در بیانیه‌ای که سازمان ملل در تشریح اظهارات گوترش با سوچی منتشر کرده آمده است: دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد که تقویت تلاش‌ها برای تضمین دسترسی به کمک‌های انسانی و همچنین بازگشت ایمن، محترمانه، داوطلبانه و پایدار به همراه آشتی واقعی میان گروه‌ها ضرورت دارد.

این اظهارات گوترش ساعاتی پیش از آن مطرح شد که سوچی در حاشیه اجلاس شرق آسیا در شهر مانیل نشستی با رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا داشت.

سوچی در زمان حضور در مقابل عکاسان به همراه تیلرسون سوال یک خبرنگار درباره اینکه آیا اعضای قوم روهینجا جزء شهروندان میانمار هستند را نادیده گرفت.

تیلرسون نیز که روز چهارشنبه عازم میانمار است با سوال خبرنگاران درباره اینکه پیامی برای رهبران میانمار دارد یا خیر روبرو شد که ظاهرا این سوال را نادیده گرفته و تنها پاسخ داد: متشکرم.

گوترش دوشنبه شب در اجلاسی با رهبران اتحادیه آسه‌آن که میانمار نیز عضو آن است نسبت به وضعیت قوم روهینجا اظهار نگرانی کرد.

او گفت: آوارگی صدها هزار تن از اعضای روهینجا "تشدید نگران کننده یک تراژدی به طول انجامیده" است.

او این وضعیت را یک منبع بالقوه بی‌ثباتی و رادیکال سازی در منطقه توصیف کرد.

برچسب ها: تدبیر24 ، سوچی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها