بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۹۵۴۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۹
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اگر بودجه کشاورزی در سال ۹۷ به صورت ۱۰۰ درصد هم افزایش پیدا کند باز هم برای انجام کارهای زیرساختی کم خوهد بود.
تدبیر24»ابوالفضل رضوی در یک برنامه رادیویی در خصوص انتظارات و نیازها، توسعه کشاورزی در بودجه ۹۷  اظهار کرد:بحث بودجه بخش کشاورزی توسط وزارت جهاد کشاورزی پیگیری می شود و مسئولیت بر عهده این سازمان است.


وی افزود: بعضی افراد روستا را فقط کشاورزی می دانند درست است که ۵۳ درصد کار روستاییان کشاورزی است، اما بقیه این میزان مربوط به صنعت،معدن و گردشگری و صنایع دستی است.

رضوی تصریح کرد: بحث صنایع تبدیلی در روستاها، صنعتی کردن بخش کشاورزی، کشت گیاهان گلخانه ای باید به صورت جدی مورد بررسی قرار بگیرد و ما نیز باید در کنار وزارت جهاد کشاورزی کمک کننده و تسهیل کننده این امور باشیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری افزود: یکی از دلایلی که هیچ گاه به نرخ رشد اقتصادی مصوب در برنامه ای توسعه ای نمی رسیم در واقع مربوط به متناسب نبودن تخصیص اعتبارات با امکانات کشور و اولویت ها بوده است.

وی بیان کرد: متاسفانه در بخش صنایع تبدیلی، صنایع دستی کشاورزی و کشت گلخانه ای در بحث تخصیص بودجه سال های قبل به این مسائل توجه کمتری شده است.

این مقام مسئول در ادامه تاکید کرد: بحث کم آبی یکی دلایلی است که درآمد خانوار روستایی را کاهش داده که لازم است در این خصوص هم با اختصاص ردیف بودجه ای مناسب این مشکل را حل کرد.

رضوی با بیان اینکه در تمام دنیا جایی وجود ندارد که به بخش کشاورزی یارانه تعلق نگیرد، افزود:یارانه به چند صورت است یکی از آنها خرید تضمینی کالای کشاورزی با قیمت های مناسب است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری بیان کرد: اگر بودجه کشاورزی در سال ۹۷ به صورت ۱۰۰ درصدی هم افزایش پیدا کند باز هم برای انجام کارهای زیرساختی در بخش کشاورزی روستایی و عشایر این میزان کم خوهد بود.

وی در پایان گفت: اگرچه به دلایل بحث های محدود مالی و اقتصادی در کشور این امر ممکن نیست اما برای رسیدن رشد اقتصادی کشور به عدد ۸ درصدی مورد نظر مقام معظم رهبری در برنامه ششم توسعه باید کمبودها در بخش کشاورزی جبران شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، کم‌آبی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها