بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۹۵۵۰۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۰
معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد که کنترل ورود بیمه شدگان به صندوق بیمه رایگان همگانی در گروی آزمون وسع وزارت رفاه است.

تدبیر24»آناهیتا کشاورز در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه برای کنترل ورود بیمه شدگان به صندوق بیمه همگانی منتظر اجرای آزمون وسع از طرف وزارت رفاه هستیم، اظهار کرد: بر اساس مصوبه دولت و قانون بودجه، باید برای ورود به صندوق بیمه همگانی، آزمون ارزیابی وسع انجام شود که متولی آن وزارت رفاه است. از زمان آغاز اجرای این برنامه، کسانی که متمایل به استفاده از صندوق بیمه رایگان هستند، ارزیابی می‌شوند و نتیجه آن به بیمه سلامت منعکس می‌شود. ما نیز بر اساس آن افراد را بیمه می‌کنیم. همچنین اگر متقاضی نخواهد ارزیابی وسع برای او انجام شود، می‌تواند با پرداخت حق سرانه، صندوق بیمه ایرانیان را انتخاب کند.

وی ادامه داد: صندوق بیمه همگانی تا امروز ریزش نداشته و به سمت افزایش رفته است؛ چون رایگان است و صدور دفترچه هم نیازی به انتظار ندارد. مردم هم وقتی بیمار می‌شوند به دنبال درمان می‌روند و خودشان را در همان مرکز درمانی بیمه می‌کنند. حدود ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر تا الان دفترچه بیمه همگانی معتبر دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به تمدید سالیانه بیمه همگانی، تصریح کرد: دولت بیش از ۹۵ درصد از منابع بیمه سلامت را تعیین می‌کند؛ هر چقدر منابع مالی در نظر گرفته شود، ما موظفیم به همان اندازه هزینه کنیم. اما منابع اصولا کفایت نمی‌کند و معمولا در همه صندوق‌های خود با کسری روبرو می‌شویم. در سال ۹۵،   ۴۴۰۰ میلیارد تومان در مجموع همه صندوق‌ها کسری منابع مالی داشتیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها