بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۹۵۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۰
مهم‌ترین درسی که از زلزله کرمانشاه گرفتیم این است: ما درس نمی‌گیریم. صرفاً تکرار می‌کنیم.
تدبیر24»احسان محمدی در عصر ایران نوشت: «در مورد زلزله کرمانشاه در طول چند روز گذشته ده‌ها مقاله و گزارش نوشته شده است. شاید بتوان بخش بزرگی از این نقد و نگاه ها را در ۱۰ خط خلاصه کرد:

۱- «غافلگیر شدیم!» این جمله کوتاه عجب آزاردهنده است. مردم عادی حق دارند بگویند اما نهادهای و رسمی امدادی نه!

۲- کانون زلزله در عراق است! کانون زلزله در ایران است! ... ظریفی نوشت: «در خاورمیانه حتی کسی مسئولیت زلزله را هم بر عهده نمی‌گیرد!

۳- نهادهایی که وارد صحنه بحران می‌شوند، «مارادونا» نیستند و باید دست از تک‌روی بردارند. کار جمعی هماهنگ از سوی نهادهای فعال بزرگ‌ترین خلا این بحران بود.

۴- جریان خبری از دست رسانه‌های رسمی خارج شد. از تک‌صدایی به «همه‌صدایی» رسیده‌ایم؛ آمیزه‌ای از حقیقت، شایعه، اعتماد، بی‌اعتمادی!

۵- مهم‌ترین پرسشی که این زلزله و مدیریت آن در اذهان ایجاد کرد، این بود: اگر در تهران زلزله شود، چه قیامتی می‌شود؟

۶- یکی از نشانه‌های این که مردم این همه به علی دایی، صادق زیباکلام و ... اعتماد کردند، بی‌اعتمادی به برخی نهادها و سازمان‌هاست.

۷- این مردم فوق‌العاده‌اند. بی‌نظیرند. شاهکارند. قدرشان را بدانید. آنها البته عذرخواهی می‌کنند که هلی‌کوپتر شخصی نداشتند بفرستند کمک!

۸- مناطق بحرانی، سایت گردشگری نیستند. وقتی تخصص نداریم، نرویم. چه پلاسکو، چه کرمانشاه!

۹- ما در خاورمیانه بلاخیز قرار داریم. همیشه باید مراقب، آماده و آموزش‌دیده برای بحران باشیم. به بچه‌های ما آموزش دهید.

۱۰- مهم‌ترین درسی که از زلزله کرمانشاه گرفتیم این است: ما درس نمی‌گیریم. صرفاً تکرار می‌کنیم.»


برچسب ها: تدبیر24 ، کرمانشاه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها