بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۹۵۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰
کارشناس مسئول پیشگیری از حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اظهار کرد: با رعایت برخی نکات ایمنی می‌توان خطرات و آسیب‌های زلزله را کاهش داد.
تدبیر24»محمدرضا بیات در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه نکات ایمنی در خصوص زلزله شامل سه مرحله پیش از زلزله، حین زلزله و بعد از زلزله است، گفت: با رعایت این نکات می‌توان تا حد زیادی از خطرات و آسیب‌های زلزله کاست.

وی افزود: پیش از زلزله افراد باید از خوابیدن زیر لوستر و اشیایی که احتمال سقوط آنها وجود دارد اجتناب کرده و از خوابیدن کنار وسایل سنگین مانند کمد و نیز خوابیدن کنار پنجره خودداری کنند.

بیات تصریح کرد: همواره باید وسایلی مانند چراغ قوه و جعبه کمک‌های اولیه در دسترس باشند.

وی افزود: در هنگام پس لرزه‌ها افراد باید وسایل مانند تلفن همراه، کارت عابر بانک، پول و اشیاء قیمتی و چراغ قوه را در کنار خود بگذارند تا هنگام زلزله اصلی بتوانند سریع آنها را برداشته و از ساختمان بیرون بروند.

بیات تصریح کرد: در هنگام زلزله امن ترین جای ساختمان کنار ستون‌هاست و افراد باید حین زلزله از نزدیک شدن به پنجره‌ها و وسایل سنگین خودداری کنند.

این کارشناس پیشگیری از حوادث تاکید کرد: افرادی که در طبقات بالایی ساختمان‌ها هستند هنگام زلزله باید از قرار گرفتن بر روی پله‌‎ها خودداری کرده و به هیچ عنوان از آسانسور استفاده نکنند و کنار ستون‌های ساختمان پناه گرفته و از وسایل سنگین و پنجره فاصله بگیرند.

وی افزود: همچنین باید از قبل مسیر فرار در منازلی که ویلایی هستند فراهم شود، طوری که افراد بتوانند بدون مانع بلافاصله از خانه خارج شوند.

بیات خاطرنشان کرد: هنگام وقوع پس لرزه‌ها درب منازل نباید قفل شود تا افراد به هنگام زلزله بتوانند سریع از منزل خارج شوند.

کارشناس مسئول پیشگیری ازحوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: بعد از زلزله در صورت آسیب به منزل و واحد مسکونی افراد به هیچ عنوان نباید وارد ساختمان شوند. حتی برای برداشتن اقلام ضروری هم افراد نباید این ریسک را قبول کرده و وارد ساختمان شوند.

بیات در ادامه توصیه هایی به زلزله زدگانی که هم اکنون در چادر زندگی می کنند داشت و افزود: زلزله زدگانی نیز که هم اکنون در چادرها مستقر هستند باید نکات ایمنی در خصوص استفاده از وسایل گرمایشی در چادرها را رعایت کرده و حتما برای پیشگیری از مسمومیت با گاز منوکسیدکربن گوشه‌ای از چادر را باز بگذارند.

این کارشناس پیشگیری از حوادث افزود: همچنین سیم‌های برق چادرها باید از بالای چادر رد شود، زیرا عبور آنها از زیر چادر احتمال آسیب سیم‌های برق و برق گرفتگی افراد را به دنبال دارد.
برچسب ها: تدبیر24 ، زلزله
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها