بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۹۵۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰
مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی‌ و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سه ساله شدن هنرستان‌ها و رشد ثبت نام در شاخه فنی‌و حرفه‌ای از نیاز به 16 هزار و 600 هنرآموز و 20 هزار استادکار برای سال تحصیلی آینده خبر داد.
تدبیر24»محسن حسینی مقدم  با بیان اینکه رسیدن به سهم 38 درصدی ورود به شاخه‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش در سال اول برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است اظهار کرد: تا هفته گذشته این شاخص به عدد 36.5 درصد رسیده است و شاهد رشد ثبت نام در این دو شاخه بوده‌ایم که 16 درصد سهم فنی و حرفه‌ای و 20.5 درصد سهم کاردانش بوده است.

وی افزود: البته با توجه به سه ساله شدن هنرستان‌ها از سال آینده در ثبت نام‌ها با احتیاط حرکت می‌کنیم، زیرا اگر سال آینده نیز به همین میزان ثبت نام داشته باشیم قطعا با کمبود فضای کارگاهی و آموزشی روبرو خواهیم شد. از آنجا که یک پایه به این مقطع افزوده می‌شود به لحاظ نیروی انسانی برای سال آینده فقط به  16 هزار و 600 هنرآموز و 20 هزار استادکار نیاز پیدا می‌کنیم.

  مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش درباره شیوه‌های جذب نیروی انسانی جدید گفت: ظرفیت جذب نیروی ما از طریق دانشگاه فرهنگیان حدود 400 تا 500 دبیر فنی است و اگر استخدامی صورت بگیرد ممکن است 1000 تا 2000 نفر را به  هنرستان‌ها اختصاص دهند. بنا به همین علل باید بالابردن آمارهای ثبت نام با احتیاط صورت گیرد.

حسینی مقدم ادامه داد: علیرغم پیش بینی‌های صورت گرفته، طی یک تا دو سال گذشته نتوانستیم هنرستان‌ها را به معنای واقعی تجهیز کنیم که باید برای آن چاره جدی اندیشیده شود تا با چالش جدی در سال‌های پیش رو مواجه نشویم.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها