بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۹۶۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵
فوتبال و فوتسال ایران با وجود داشتن نماینده‌های زیاد در AFC، نتوانست به بیش از دو عنوان در بین برترین‌های آسیا دست یابد.
تدبیر24»مراسم معرفی برترین‌های فوتبال و فوتسال آسیا چهارشنبه در بانکوک تایلند برگزار شد و سهم ایران از عناوین، تنها دو جایزه فدراسیون الهام‌بخش و برترین فوتسالیست بود. هر چند انتظار می‌رفت ایران در سایر بخش‌ها همچون بهترین فوتبالیست شاغل در اروپا، بهترین بازیکن سال و بهترین مربی ملی نیز نامزد داشته باشید،‌ اما این اتفاق نیفتاد تا بیشترین جوایز به کشورهای شرق آسیا و کشورهای عربی برسد.

اما در این میان ایران می‌توانست با استفاده از کرسی‌های خود در کنفدراسیون فوتبال آسیا، بهتر ظاهر شده و حداقل عناوین از دست رفته قبلی را برگرداند. به عنوان مثال، در دوره‌های قبلی مراسم برترین‌ها، از بهترین تیم ملی فوتسال نیز تقدیر به عمل می‌آمد و اغلب این عنوان به فوتسال ایران اختصاص پیدا می‌کرد. همچنین در سال ۲۰۱۵ بهترین تیم باشگاهی فوتسال نیز انتخاب شد و از باشگاه تاسیسات دریایی ایران به خاطر قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا تقدیر به عمل آمد اما AFC در اقدامی تامل‌برانگیز، نقش فوتسال را در مراسم برترین‌ها کم رنگ کرد.

‌با این وجود علی کفاشیان بعد از حذف آیتم‌های فوتسالی به عنوان رئیس کمیته فوتسال AFC به رسانه‌های داخلی، وعده بازگشت آن‌ها را داد با این حال امسال هم بخش برترین تیم ملی فوتسال،‌ در بین آیتم‌ها گنجانده نشد تا عدم استفاده از کرسی‌های بین‌المللی بیش از پیش احساس شود.

مهدی تاج عضو کمیته مسابقات، علی کفاشیان رئیس کمیته فوتسال و علی تارقلی زاده به عنوان رئیس دپارتمان فوتسال AFC‌ این توانایی را داشتند تا با استفاده از نفوذ خود در کنفدراسیون فوتبال آسیا، به سود منافع ملی، لابی کرده و تعداد نامزدها و نفرات برتر از کشورمان را افزایش دهند اما نکته جالب این است که تعداد اعضای ایرانی AFC، بیشتر از تعداد نامزدهای امسال بود و تنها تغییری که به نفع ایران افتاد، دعوت از برترین فوتسالیست به مراسم بود چرا که AFC از سال ۲۰۱۵، بازیکن برتر فوتسال را به مراسم دعوت نکرد و جایزه او را به فدراسیون فوتبال تحویل می‌داد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها