بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۹۶۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵
نماینده زنجان:
یک عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: ما معتقدیم که 30درصد جمعیت کشورمان را کشاورزان و افراد ساکن مناطق روستایی تشکیل می دهند لذا در لایحه بودجه 97 باید توجه به روستاییان دیده شود.

تدبیر24»علی وقف‌چی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص لایحه بودجه 97 بیان کرد: شاخصه‌های توسعه بودجه شامل دو بخش است؛ بخش اول جمعیت و بخش دوم محرومیت است. به مناطق روستایی باید نسبت به جمعیت و محرومیتی که دارند بودجه بیشتری نسبت به سال های گذشته تعلق گیرد. متاسفانه تا به امروز اینگونه نبوده و این امر سبب مهاجرت بی رویه مردم به شهرها شده است که در نتیجه وضعیت نا به سامان اقتصادی را در کشور به وجود آورده است.

وی در ادامه گفت: امیدواریم دولت و مجلس محترم در بودجه 97 به تقویت بنیه روستایی و توسعه زیرساخت‌های روستاها کمک کنند؛ چرا که اگر این کار عملی شود، مهاجرت معکوس به روستاها اتفاق می افتد و به دنبال آن فعالیت و تلاش در روستاها از نو آغاز می‌شود.

وی افزود: باتوجه به اینکه بحث ایجاد اشتغال در روستاها به مراتب ارزان‌تر از شهرهاست، گفت: من فکر می‌کنم این امر از اولویت هایی است که در بوجه97 دولت و مجلس باید به آن توجه داشته باشند.

نماینده مردم زنجان در مجلس گفت: تنها راهی که ما برای خروج از وضعیت اقتصادی فعلی داریم این است که محصولات‌مان را صادر کنیم و این ظرفیت صادراتی را نیز داریم. به عنوان مثال ما حدود 50 درصد از محصولات باغی و زراعی و صیفی‌جات‌مان بدون اینکه به دست مردم برسند از بین می روند. این نشان می دهد که ما ظرفیت صادراتی لازم را داریم و می توانیم از این ظرفیت و توان به منظور صادرات محصولات‌مان به سایر کشورها استفاده کنیم. راه افزایش صادرات تشویق صادر کنندگان و رفع موانع صدور از جمله بحث مالیات و گمرک است. امیدواریم که این مسئله در بودجه97 مورد توجه دولت باشد.

وقف چی خاطر نشان کرد: امروز اگر ما سخنرانی اکثر نمایندگان را بشنویم، غالبا از محرومیت شهرها و استان ها صحبت می کنند. پس کدام استان یا شهر در کشورمان است که توسعه یافته باشد و مشکلی نداشته باشد؟ این نشان می دهد که ما در تقسیم بودجه و اصول و اساسی که باید رعایت می شده اشتباهاتی داشته ایم. از جمله به روستاها و  شهر های محروم توجه نشده است و شهر های مرزی نیز کمتر مورد توجه بوده اند. ما انتظار داریم که دولت در افکار گذشته خود تجدید نظر کند و با نگرش جدید به مسئله بودجه نگاه کند تا به خروج از وضعیت موجود، منجر شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، بودجه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها