بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۹۷۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۰
یکی از قانونگذاران اپوزیسیون بانفوذ استرالیا که با اهداکنندگان سیاسی ثروتمند چینی در ارتباط بود و مورد انتقاد قرار گرفت، در راستای منافع حزبی از سنا کناره‌گیری ‌می‌کند. پیشتر دولت کانبرا علیه مداخلات خارجی در امور سیاسی هشدار داده بود.
تدبیر24»"سهند دستیاری" اعلام کرد از مقام سناتوری حزب چپ‌میانه کارگر پیش از نشست آتی پارلمان استرالیا در فوریه کناره‌گیری می‌کند. این اقدام پس از آن انجام می‌شود که پیتر داتون، وزیر کابینه دوشنبه از او به عنوان "عامل دوگانه چین" یاد کرد.

دستیاری به خبرنگاران گفت: من از ارزش‌های حزبم پیروی می‌کنم که به من می‌گویند اگر ادامه حضورم مانعی در راه عملیات حزب کارگر می‌شود، کناره‌گیری کنم. به من ثابت شده است که ما اکنون در آن نقطه قرار داریم، بنابراین اخلال بیشتری در کار حزبم ایجاد نمی‌کنم.

این سناتور ۳۴ ساله ایرانی‌تبار به سوالات خبرنگاران پاسخ نداد. او که با نام "شانگهای سم" معروف است، ماه گذشته بر سر رسوایی مشارکت در تجارت پر سود هوآنگ ژیانگمو، از اهداکنندگان مالی سیاسی چین از نقش رهبری در حزب کارگر کنار رفت چرا که اتهاماتی مبنی بر تلاش چین برای خرید نفوذ مطرح شد.

روسای امنیتی استرالیا علیه پذیرش کمک‌های سیاسی از هوآنگ هشدار داده بودند چرا که او به ارتباط با حزب کمونیست چین مظنون است. حزب کارگر، دولت محافظه‌کار استرالیا را به ایجاد "فوبیای چین" برای حمله به دستیاری متهم کرده است.

یک هفته پیش، مالکوم ترنبول، نخست‌وزیر استرالیا گفت کشورش مداخله خارجی در سیاستش را چه از طریق جاسوسی و چه اهدای مالی ممنوع می‌کند. این حرکت عمدتا به دنبال اتهام مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته آمریکا و رشد نفوذ چین در چشم‌انداز سیاسی جهان انجام می‌شود. سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به این اظهارات گفت، بیانات ترنبول علیه چین جانبدارانه است و فضای روابط چین – استرالیا را مسموم می‌کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها