بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۹۷۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰
جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تصمیم‌گیری در خصوص قطعنامه‌ای پیرامون قدس به پایان رسید.
تدبیر24»در این جلسه پیش‌نویس این قطعنامه به رأی گذاشته شد اما به رغم موافقت اکثریت اعضای شورای امنیت (۱۴ رأی موافق)، با توجه به رأی وتوی آمریکا به تصویب نرسید.

پیش‌تر دنی دانون، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد اعلام کرد که معتقد است آمریکا قطعنامه مربوط به قدس را در شورای امنیت سازمان ملل متحد وتو خواهد کرد.

در همین حال، نیکی هیلی، نماینده آمریکا در شورای امنیت گفته بود که ایالات متحده علیه پیش‌نویس قطعنامه درخصوص قدس، از حق وتو استفاده خواهد کرد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد پیش‌نویس قطعنامه‌ای را که در آن بر عدم تأثیر حقوقی اقدام اخیر آمریکا در قبال قدس تاکید شده است، به رأی گذاشت. در پیش‌نویس این قطعنامه یک‌صفحه‌ای که از سوی مصر ارائه شد، تأکید شده بود که هر تصمیمی در قبال وضعیت قدس هیچ تاثیر حقوقی ندارد.

پیش‌نویس این قطعنامه در حالی ارائه شد که چندی پیش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد، قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت می‌شناسد.

در پیش‌نویس این قطعنامه که روز شنبه میان ۱۵ عضو شورای امنیت پخش شد، مشخصاً به آمریکا یا ترامپ اشاره‌ای نشده بود.

این پیش‌نویس برای تصویب نیازمند حداقل ۹ رأی موافق بود و نباید توسط هیچ یک از پنج عضو دائم یعنی آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه یا چین وتو می‌شد.

در متن این پیش‌نویس آمده است، هر تصمیم یا اقدامی که مبتنی بر تغییر ساختار و وضعیت شهر مقدس قدس باشد، تأثیر حقوقی ندارد، باطل است و باید بر اساس قطعنامه‌های مرتبط شورای امنیت لغو شود.

مصر در پیش‌نویس این قطعنامه از تمامی کشورها خواستار آن شده که از ایجاد مقررهای دیپلماتیک در قدس مطابق با قطعنامه ۴۷۸ شورای امنیت خودداری کنند.

در این قطعنامه همچنین از تمامی کشورها خواسته شده مطابق با قطعنامه‌های شورای امنیت در خصوص قدس عمل کرده و هیچ اقدام یا به رسمیت شناختنی را برخلاف این قطعنامه‌ها انجام ندهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها