بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۹۸۴۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵
خیلی از بازیکنان سرشناس فوتبال ایران هنوز با شمشیر دولبه فضای مجازی آشنا نیستند و درک نمی‌کنند که اینستاگرام و تلگرام و نظایر آن همان‌طور که پل ارتباطی با هواداران و وسیله افزایش جادویی شهرت محسوب می‌شوند، می‌توانند یک تله واقعی هم باشند. بنابراین روز به روز به فهرست قربانیان سرشناس این وسایل در ایران افزوده می‌شود؛ بی‌آن که کسی بداند چرا هیچ‌وقت چنین مشکلاتی برای امثال جلال حسینی، وحید امیری، پژمان منتظری یا امید ابراهیمی پیش نمی‌آید؟»
تدبیر24»روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «آخرین حاشیه خاص و عجیب‌ و غریب فوتبال ایران مربوط به انتشار برخی از چت‌ها و مکالمات خصوصی صفحه اینستاگرام منتسب به مهدی قائدی است که ظاهرا از سوی یک هکر هک شده و حالا حسابی برای او درد سر درست کرده است. این پیام‌ها جنبه غیر اخلاقی دارند و با عرف جامعه ایرانی سازگار نیستند.

این اولین بار نیست که نوجوان ۱۷ساله استقلالی در این تیم حاشیه‌ساز می‌شود؛ چه این که پیش‌تر اعتراض او به عدم حضورش در میدان خشم وینفرد شفر را برانگیخت و کار به تبعید موقت قائدی به تیم‌های پایه کشید. البته بازیکن جوان و تکنیکی استقلال سخت اصرار دارد که این عکس‌ها و متن‌ها ساختگی هستند اما تشخیص این که او درست می‌گوید یا نه، چندان برای مخاطب عادی آسان نیست. دیروز یکی از سایت‌های ورزشی مدعی شده بود پیش از این نیز مواردی مشابه از تحرکات مجازی قائدی به علیرضا منصوریان گزارش شده بود که سرمربی پیشین استقلال با تذکر به وی موضوع را جمع کرد. به هر تقدیر فضای تمرین دیروز استقلال به‌ طور کامل تحت تاثیر همین اتفاق بود و بازیکنان بزرگ‌تر استقلال سعی می‌کردند به همبازی جوان‌شان دلداری بدهند. به‌ طور همزمان اما موجی از حمایت بازیکنان سایر تیم‌ها و از جمله کاپیتان دوم پرسپولیس از قائدی هم شکل گرفت. حسین ماهینی که اصالتا همشهری قائدی است، سعی کرد در این باره از او حمایت کند و یک پست اینستاگرامی هم در همین راستا منتشر کرد.

چنان چه پیش‌تر نیز گفتیم واقعا تشخیص اصالت یا عدم اصالت این تصاویر و پیام‌ها آسان نیست اما آن چه قطعی می‌نماید آن است که فضای مجازی هر روز بیشتر از قبل به قربانگاه ستاره‌های ایرانی تبدیل می‌شود. کافی است اتفاقات دو، سه سال اخیر را خیلی سریع گوشه ذهن‌تان مرور کنید تا اسم تعداد زیادی از فوتبالیست‌های مشهور کشور را به یاد بیاورید که اخیرا با مشکلات مشابه روبه‌رو بوده‌اند. شاید بهترین مثال از این دست سوشا مکانی باشد که لو رفتن برخی تصاویر از او منجر به محرومیت ۶ ماهه وی از سوی کمیته اخلاق هم شد. مکانی در پی همین حکم فوتبال ایران را ترک کرد و بعد از گذراندن دورانی نه‌ چندان موفق در لیگ‌های سطح پایین اسکاندیناوی اخیرا به لیگ برتر بازگشت. به علاوه سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی هم چند ماه پیش با مشکلاتی از همین دست مواجه شدند و افشای برخی چت‌های آنان خیلی مساله‌ساز شد. به این لیست باید بازیکنانی مثل محسن مسلمان، فرشاد احمدزاده و وریا غفوری را هم بیفزایید که بی‌توجهی‌شان به کارکرد فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی کار دست‌شان داد.

در مجموع به نظر می‌رسد خیلی از بازیکنان سرشناس فوتبال ایران هنوز با شمشیر دولبه این فضا آشنا نیستند و درک نمی‌کنند که اینستاگرام و تلگرام و نظایر آن همان‌طور که پل ارتباطی با هواداران و وسیله افزایش جادویی شهرت محسوب می‌شوند، می‌توانند یک تله واقعی هم باشند. بنابراین روز به روز به فهرست قربانیان سرشناس این وسایل در ایران افزوده می‌شود؛ بی‌آن که کسی بداند چرا هیچ‌وقت چنین مشکلاتی برای امثال جلال حسینی، وحید امیری، پژمان منتظری یا امید ابراهیمی پیش نمی‌آید؟»

برچسب ها: تدبیر24 ، قربانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها