بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۹۹۱۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از عقب افتادگی ۱۲درصدی تخصیص بودجه دانشگاه ها برای سال جاری خبر داد و گفت: هنوز بودجه عقب افتاده دانشگاه‌ها تخصیص نیافته است.

تدبیر24»دکتر حسین عسکریان ابیانه در گفت و گو با ایسنا با تاکید بر اینکه ۱۲درصد از تخصیص‌های دانشگاه‌ها تاکنون تحقق پیدا نکرده، افزود: تاکنون تنها ۵۱.۳ درصد از بودجه دانشگاه‌ها به آن‌ها اختصاص پیدا کرده است، در صورتی که این تخصیص باید ۶۵ درصد می‌رسید و در آذر ماه نیز با تخصیص بودجه‌ها باید تا ۷۵ درصد صورت می‌گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: سازمان برنامه‌ریزی و بودجه کشور باید تخصیص بودجه‌ها را جبران کند، چرا که اگر هر چه زودتر این اتفاق نیفتد دانشگاه‌ها دچار مشکلات زیادی می‌شوند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تاکید کرد: بودجه آذر ماه با ۸ درصد کسری به دانشگاه‌ها اختصاص یافته و هنوز بودجه عقب افتاده به این مراکز تخصیص داده نشده است.

وی بیان کرد: بر مبنای گذشت ۹ ماه از سال، حدود ۱۲ درصد تخصیص بودجه‌ای دانشگاه‌ها تاکنون اتفاق نیفتاده و امیدوار هستیم در این چند ماه باقی مانده هر ماه حدود ۴ درصد از عقب افتادگی‌ها جبران شود.

دکتر عسکریان ابیانه همچنین به بودجه‌بندی مبتنی بر عملکرد دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: از تعداد ۵۰ دانشگاه تعداد ۳۰ دانشگاه در مرحله اول و ۲۰ دانشگاه در مرحله دوم برای سال جاری از بودجه مبتنی بر عملکرد که یک روش علمی اثبات شده است، استفاده کردند که باید از روسای دانشگاه‌ها بابت همکاری در این زمینه تشکر کرده و سازمان بودجه و برنامه‌ریزی کشور نیز از این حرکت دانشگاه‌ها استقبال کرده است، ضمن اینکه بودجه‌بندی مبتنی بر عملکرد ارتباطی به تخصیص بودجه دانشگاه‌ها ندارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اعتباری که برای دانشگاه و مراکز پژوهشگاه‌ها برای سال ۹۷ در نظر گرفته شده است، یک بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد است.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها