بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۹۹۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸
«هر چه یک رسانه آزادتر و قلمش روان‌تر باشد، مطالبات مردم راحت‌تر درخواست می‌شود و مردم به آن رسانه از دید واسطه دولت و ملت اعتماد می‌کنند و دیگر برای بیان مطالبات و تخلیه نگرانی و عصبانیت به خیابان‌ها روانه نمی‌شوند.»
تدبیر24»عزت‌الله یوسفیان ملا درباره تجمعات اخیر مردم در خیابان‌ها در اعتراض به وضعیت اقتصادی و مشکلات مهیشتی خود گفت: کسی نمی‌تواند منکر وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشد اما هنوز عزم جدی و امکانات اقتصادی کافی برای حل این مشکلات وجود ندارد. طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حق تجمع با شرایطی به رسمیت شناخته شده اما آن چه اتفاق می‌افتد این است که همیشه این طور نیست که این اعتراضات بدون حواشی باشد. معمولا عده‌ای هستند که می‌خواهند از این آب گل‌آلود ماهی بگیرند و این جریانات به حق مردم را با تخریب اموال عمومی و اقدامات مخل امنیت به جرایم بزرگ تبدیل کنند. باید این جریان‌ها را از مردم معترضی که صاحب حق هستند، تفکیک کنیم.

نماینده مردم آمل گفت: مشکلی که معترضان در اعمال حق خود یعنی تجمعات قانونی دارند این است که نمی‌توانند بار مسئولیت درخواست مجوز را بر دوش بکشند.

یوسفیان ملا خاطرنشان کرد نمایندگان مجلس باید همواره در دسترس مردم باشند و دفاتر آنها به روی مردم باز باشد.

وی گفت: کسانی که دست به تخریب اموال عمومی می‌زنند نمی‌خواهند صدای مردم به گوش مسئولان برسد. هم دولت باید حساب معترضان واقعی را از مجرمان و تخریب‌کنندگان جدا کند و هم معترضان باید خود را از این جریانات جدا کنند.

یوسفیان ملا در پایان درباره اظهارات یکشنبه‌شب رییس‌جمهور در جلسه هیات دولت درباره رسانه ملی مبنی بر این که همه اقشار و جناح‌ها باید احساس کنند که صداوسیما متعلق به خودشان است و بتوانند نظراتشان را بیان کنند، اظهار کرد:‌ هر چه یک رسانه آزادتر و قلمش روان‌تر باشد، مطالبات مردم راحت‌تر درخواست می‌شود و مردم به آن رسانه از دید واسطه دولت و ملت اعتماد می‌کنند و دیگر برای بیان مطالبات و تخلیه نگرانی و عصبانیت به خیابان‌ها روانه نمی‌شوند.»

برچسب ها: تدبیر24 ، روانه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها