بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۹۹۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱
ذوالقدر:
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حفظ هوشیاری مردم و پیگیری مطالبات در چارچوب قانون و به دور از خشونت گفت که نمایندگان، بودجه کشور را بر پایه منافع ملی به تصویب می رسانند تا با وحدت ملی شاهد عزت و سربلندی ایران و ایرانی باشیم.

تدبیر24»سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بستر بروز  اعتراضات اخیر مردمی اظهار کرد: انباشت مشکلات اقتصادی، معیشتی و رفاهی که ریشه در سالیان گذشته دارد و همچنین عدم توجه به برخی نیازهای مشروع مدنی، اجتماعی و رفتارهای ناشایست و برخوردهای غیرکارشناسانه و بعضا دخالت‌های غیر متخصصین در این امور، روح و روان جامعه را خسته کرده است.

 وی افزود: متاسفانه در این میان، برخی جریانات نیز به‌جای کمک به جامعه و دولت، با اینکه انتخابات و رقابت های انتخاباتی ماه هاست که به پایان رسیده، با نقدهای غیر منصفانه، نیش دار و هدفدار - مانند فردی که بر شاخه نشسته و شاخه را از بُن می برد- هم‌صدا و هم آوا با معاندین و سیلی خوردگان از فرزندان رشید ایران در خارج از مرزها، با غفلت از شرایط کشور، منطقه و بین الملل، در القای روح یاس و ناامیدی و افسردگی به جامعه، مردم و به ویژه جوانان همراهی کردند.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: از طرفی دیگر نیز برخی از مسئولین در پاسخ گویی به موقع به سوالات و خواست های به حق مردم کوتاهی و غفلت نمودند که مجموع این شرایط، انتقاداتی را به همراه داشت.

ذوالقدر تاکید کرد: به استناد قانون اساسی و اصل ٢٧ آن، مردم اجازه بیان آزاد انتقادات که مخل نظم و امنیت عمومی نباشد را دارند و هیچ محدودیتی برای نقد خیرخواهانه و منصفانه وجود ندارد اما این بیان باید در چارچوب قوانین و مقررات، همراه رعایت نظم و امنیت عمومی مطرح شده تا نظم و امنیت ملی کشور را مختل نکند چرا که همه می‌دانیم  دشمنان و بدخواهان زیادی چشم طمع به این آب و خاک دارند لذا باید مسیری را انتخاب کنیم تا نقدها کارگر شده و گره ای از مشکلات باز شود نه اینکه گره بر کارها بیفتد.

این عضو فراکسیون امید مجلس درباره تاثیر فقدان احزاب و تشکل‌های صنفی و کارگری در این حوادث، تصریح کرد: در کشور ما به دلیل نبود احزاب و تشکل های سازمان یافته و رسمی، رقابت های سیاسی بین افراد و نه احزاب که دارای برنامه های مشخص باشند شکل گرفته و لذا در عرصه رقابت فردی بعضا وعده هایی مطرح می‌شود که تا مسیر تحقق فاصله زیادی دارند، وجود احزاب و تشکل های سازمان یافته از کلیدی ترین محورها برای تحقق خواسته ها و نیازهای جامعه است تا در فضای بعد از انتخابات نیز بستر تحقق و مدیریت سازنده جامعه و کشور فراهم شود و امکان بیان وضع موجود و کاستی ها و نقاط قوت کشور میسر باشد تا به اشتباه مشکلات اقتصادی و نرخ تورم و بیکاری به پای یک فرد، جریان و یا رییس جمهور برگزیده ملت نوشته نشود چرا که باید دید کشور در چه شرایط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی واگذار شده و چقدر رییس جمهور و کابینه آن در تعامل با سایر قوا آن را از سراشیبی رهانیده است.

وی خاطرنشان کرد: در قانون اساسی حق آزادی بیان و مطالبه گری مطرح و عنوان شده که به استناد آزادی نباید به حقوق و آزادی های دیگر آحاد جامعه لطمه ای وارد شود. نبود  ساز و کار اجرایی در قالب تشکل ها، سندیکاها و احزاب سازمان یافته در چارچوب قوانین کشور آن طور که نیاز جامعه ایرانی و اسلامی باشد، دلیل به انحراف رفتن ها و بیراهه پیمودن ها می شود.

ذوالقدر همچنین درباره راهکار برون رفت از این شرایط و جلب اعتماد مردم به نظام گفت: در ابتدا باید حساب مردم بزرگوار، شریف و صبور ایران اسلامی را از جریان های سازمان یافته معاندین و مخالفین نظم، امنیت، آسایش و استقلال ایران زمین که در میان مردم قرار گرفتند و از فضای موجود و از مطالبات به حق مردم برای رسیدن به اهداف شوم خود و اربابان آن سوی مرزها، سوء استفاده می کنند، جدا کرد. لذا مقامات و مسئولین کشور أعم از لشکری و کشوری باید با فراهم کردن لوازم و امکانات لازم و به رسمیت شناختن مطالبات به حق مردم و آزادی های مشروع فردی و اجتماعی، با سیاست مدارا و سعه صدر، مطالبات و خواست های به حق مردم را مورد توجه قرار دهند و اجازه هدر رفتن سرمایه های کشور را ندهند.

وی تاکید کرد: من به عنوان فرزند کوچک ملت و مدرس دانشگاه و نماینده مردم در خانه ملت، به دلیل ارتباط با آحاد مردم، در صحن و کمیسیون های مجلس مطالبات به حق مردم را مطرح کرده و مخالفت جدی خود را با افزایش خارج از عرف و قاعده قیمت حامل های انرژی و عوارض خروج از کشور و تدوین بیمه ها و حمایت های اجتماعی را بیان کردم و بر ضرورت رشد حقوق کارگران، کارمندان، افزایش تسهیلات ازدواج، افزایش ردیف های بودجه برای موضوع اشتغال و رفع معضل بیکاری تاکید داشتم اما، این را نیز نباید از نظر دور داشت که انباشت مطالبات به حقی که ریشه و علل و عوامل آن را باید در مسایل مختلف و گذشته دید و همچنین رفتار های نابخردانه برخی جریانات، موجب بی اعتمادی ها شده و آستانه تحمل مردم را پایین آورده و به این مسیر سوق داده است.

نماینده مردم تهران در مجلس در پایان گفت: امیدوارم مردم صبور و بزرگوار ایران زمین با درک همه شرایط ضمن حفظ هوشیاری مطالبات حقه خود را در چارچوب قانونی و به دور از خشونت پیگیری نمایند و اجازه موج سواری به فرصت طلبان و بدخواهان ایران عزیز ندهند. ان‌شاءالله نمایندگان ملت نیز، بودجه کشور را بر پایه منافع ملی و مردم بزرگوار ایران سربلند و سرافراز که برای یکپارچگی، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی آن شهدای زیادی داده و رنجهای فراوان و جنگهای متعدد دیده و ٨ سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشته و خطر داعش در خارج از مرزها را دفع نموده، به تصویب برسانند تا با کمک یکدیگر، وحدت ملی و هم افزایی آحاد ملت و قوا و جریانات دلسوز کشور شاهد عزت و سربلندی ایران و ایرانی باشیم.

برچسب ها: تدبیر24 ، ذوالقدر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها