بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۹۹۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
یک مقام مسئول کارگری به جای افزایش قیمت حامل‌های انرژی، واگذاری بنگاهها به بخش خصوصی و درآمدهای مالیاتی را برای تامین بودجه اشتغال به دولت پیشنهاد کرد.

تدبیر24»داوود امیری ـ در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر دولت می خواهد برای اشتغال سرمایه‌گذاری کند باید راه حل‌های دیگری غیر از افزایش قیمت سوخت و گازوییل را درنظر بگیرد.

او ادامه داد: در شرایط کنونی باید از محل درآمدهای مالیاتی، فروش نفت و محصولات نفتی و پتروشیمی درآمد متصور شویم و در بخش اشتغال سرمایه‌گذاری کنیم. واگذاری بنگاههای دولتی به بخش خصوصی و تلاش برای خصوصی سازی واقعی نیز می‌تواند درآمدهای دولت را افزایش دهد.

نایب رئیس کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی افزود: اگر دولت اراده جدی برای مبارزه با قاچاق کالا داشته باشد می‌تواند از این طریق، اشتغال را رونق و فرصتهای شغلی را افزایش دهد و بازار مصرف و تقاضا را مدیریت کند.

امیری تصریح کرد: به دلیل آنکه منابع درآمدی دولت کاهش یافته و دخل وخرج دولت نمی‌خواند، افزایش قیمت حامل‌های انرژی در بودجه سال ۱۳۹۷ را مطرح کرده است.

او ادامه داد: آنچه مسلم است افزایش قیمت حامل‌های انرژی، تاثیر منفی بر تورم و گرانی در بازار کار می‌گذارد. زمانی بار تورم را تحمل می‌کنیم و در کنارش روی اشتغال سرمایه‌گذاری می‌کنیم، ولی نمی‌توانیم این مساله را نادیده بگیریم که وقتی با حجم گسترده قاچاق در کشور مواجهیم اگر هزینه تولیدمان بیشتر شود تولید هم متضرر و راکد می‌شود.

به گفته این مقام مسئول کارگری با رکود تولید در کشور مشاغل موجود هم از دست خواهند رفت و اگر سرمایه‌گذاری منجر به اشتغال هم داشته باشیم با اشتغال از دست رفته در نقطه سر به سر قرار خواهند گرفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها