تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۱۰۱۰۶۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۰

ارتقای زنان در مناصب مدیریتی

مدیرکل بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بر اختصاص سهمیه ۳۰ درصدی برای به کارگیری زنان در پست‌های مدیریتی همراه با نگاه شایسته‌سالاری تاکید کرد و گفت: اگر این نگاه به درستی اعمال شود در کمتر از ۳ سال ۱۰ تا ۱۵ درصد از زنان در پست‌های مدیریتی قرار خواهند گرفت، البته نگاه ما نسبت به این سهمیه نباید صرفا جنسیتی باشد بلکه باید دیدی شایسته‌سالار داشته باشیم.

تدبیر24»لیلا فلاحتی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه اختصاص سهمیه ۳۰ درصدی برای به کار گیری زنان در سطوح مدیریتی باید از ۱۰ سال پیش آغاز می‌شد افزود: این انتظاری است که باید ۱۰ سال پیش اتفاق می افتاد. به عبارت دیگر زنان از سال‌ها پیش باید به سمت مدیریت میانی حرکت می‌کردند. بر اساس گفته رییس جمهور تحرک بانوان اهمیت بالایی دارد،  این در حالی است که زنان در حال حاضر تازه در ابتدای حرکت به سمت تجربه مدیریتی و کسب سابقه مدیریت‌های عالی هستند.

فلاحتی با انتقاد از این که انتصاب زنان در سطوح مدیریت بالا دیر اتفاق افتاده است، ادامه داد: اختصاص سهمیه ۳۰ ‌درصدی حداقل میزانی است که باید در خصوص بکارگیری زنان در سطوح مدیریتی اتفاق بیفتد. قطعا زنان موفق و صاحب تجربه زیادی وجود دارند که می توانند با اهتمام دستگاه‌های  مسئول در این مناصب قرار بگیرند.

وی باور به توانمندی زنان برای قرار گرفتن در پست‌های مدیریت ارشد را از ارکان اصلی این تغییر دانست و گفت: رویه محافظه کاری باعث می‌شود تا زنان به این موقعیت‌ها دست پیدا نکنند. معتقدم از نظر سطح تحصیلات و هم تجربه زنان قادر خواهیم بود تا این ۳۰ درصد را ظرف ۳ سال  عملیاتی کنیم.

 فلاحتی با تاکید بر نگاه شایسته سالاری به‌دور از تفاوت‌های جنسیتی تصریح کرد: در کشور ما گاهی مردان باکمترین سابقه مدیریتی بلافاصله در موقعیت مدیریتی ارشد قرار می‌گیرند، این در حالی است که گاهی نسبت به زنی با ۱۰ سال سابقه کار نیز با دیده تردید نگاه می‌شود. اگر از زنی انتظار دست کم ۱۰ سال سابقه مدیریتی میانی برای دستیابی به مدیریت ارشد داریم، این مسئله باید در مورد مردان نیز اعمال شود.

وی در ادامه تصریح کرد: برای ارتقای زنان در مناصب مدیریتی نباید تنها بر دولت متمرکز بود بلکه در این زمینه سهم بخش خصوصی هم باید در نظر گرفته شود. اگر بخش خصوصی هم برای ارتقای زنان در مناصب مدیریتی تشویق شود، تعادل در سطح مدیریت کشور هرچه سریع‌تر محقق خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: