چالش‌ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در ایران

چالش‌ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در ایران

محمد مهدی محمدی - پیشرفت سریع فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) و تأثیرات عمیق آن بر اقتصاد، جامعه و روابط بین المللی، کشورها را بر این داشت تا از هر اقدامی برای عقب نماندن از این فناوری دریغ نکرده و خود را با این تحول عظیم سازگار و برای توسعه آن برنامه های متنوعی را طرح ریزی کنند
بیم و امیدهای مذاکره

بیم و امیدهای مذاکره

وحیده کریمی - ترامپ وارد کاخ سفید شد و در اولین سخنرانی خود نامی از ایران نبرد تا همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد، اولویت‌های کاری دولت جدید آمریکا بدون نام ایران فهرست شوند، به‌ویژه آنکه هنوز مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا حتی شروع نشده
يکشنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۱۰۴۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲

با شکم خالی "چای" ننوشید

یک کارشناس تغذیه با هشدار نسبت به مصرف چای با معده خالی گفت: نوشیدن چای اسید معده را افزایش داده و در صورتی که معده خالی باشد این امر باعث ایجاد زخم در دستگاه گوارش می‌شود.

تدبیر24»فرزاد بابایی در گفت و گو با خبرنگار  ایسنا،  چای را یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌های جهان عنوان کرد و افزود: چای انواع مختلفی دارد، اما آنچه که در کشور ما بیش از همه مورد استفاده قرار می گیرد، چای سیاه است.

وی افزود: چای سیاه در صورتی مفید خواهد بود که خوب دم بکشد و از زمان دم کشیدن تا زمان مصرف آن مدت طولانی نگذرد.

بابایی تصریح کرد: چای حاوی یک آنتی اکسیدان به نام "کاتچین" بوده که برای بهبود عملکرد عروق و پیشگیری از سرطان بسیار مفید است.

چای را فقط "تازه‌دم" بنوشید

این کارشناس تغذیه به وجود "اسید اگزالات" در چای اشاره کرد وافزود: این ماده روی یون‌های دو ظرفیتی مانند آهن، کلسیم و منیزیم تاثیرگذار است و مانع جذب آنها می‌شود و اگر از مدت دم کشیدن چای مدت طولانی بگذرد و به اصطلاح چای کهنه شود، مقدار این ماده افزایش یافته و مصرف آن می‌تواند دفع بیشتر آهن، کلسیم و منیزیم را رقم بزند.

وی همچنین به وجود "اسید تانیک" در چای اشاره کرد و افزود: این اسید هم  مانع جذب آهن می شود.

بابایی با اشاره به وجود دو نوع آهن "هِم" و "غیرهِم" در منابع غذایی حیوانی و گیاهی، گفت: اسید تانیک تنها بر آهن غیرهِم موجود در منابع گیاهی تاثیر گذار است، اما محض احتیاط توصیه می‌شود در صورت مصرف هر نوع منبع آهن گیاهی و جانوری حداقل تا نیم ساعت پس از آن از صرف چای خودداری شود.

هنگام صرف چای از "نلبکی" استفاده کنید

بابایی مصرف زیاد چای را اعتیاد آور دانست و افزود: چای به دلیل وجود کافئین در صورت مصرف زیاد اعتیادآور است و افراد با عدم مصرف آن گاها دچار سردرد می‌شوند.

این کارشناس تغذیه در خصوص مصرف چای داغ هشدار داد وافز ود: درگذشته رسم خوبی وجود داشت که هنگام صرف چای از نلبکی استفاده می‌کردند و اجازه می دادند چای زمان کوتاهی در نلبکی خنک شود، اما در حال حاضر چای تنها با فنجان و استکان نوشیده شده و از آنجا که عموما داغ صرف می‌شود و افراد آن را به اصطلاح "هورت" می‌کشند، در بروز سرطان و زخم مری بسیار موثر است.

وی در خصوص صرف چای قبل از غذا نیز هشدار داد و افزود: مصرف چای به طور معمول باعث افزایش اسید معده می‌شود و صرف آن پیش از غذا می تواند با افزایش اسید معده موجب زخم دستگاه گوارش شود.

برچسب ها: تدبیر24 شکم خالی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: