ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۱۰۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۱

اختلاف‌نظر درباره استخدام برخی از فرهنگیان

اسفندیار چهاربند (رئیس مرکز برنامه ریزی، نیروی انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌ و پرورش) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه رایزنی‌های صورت گرفته در خصوص دریافت مجوز برای جذب ۲۵ هزارنفر نیرو به کجا رسید؟ گفت: با توجه به میزان نیروی انسانی فعلی در نظرگرفتن ۲۵ هزار ردیف استخدامی

تدبیر24»اسفندیار چهاربند (رئیس مرکز برنامه ریزی، نیروی انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌ و پرورش) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه رایزنی‌های صورت گرفته در خصوص دریافت مجوز برای جذب ۲۵ هزارنفر نیرو به کجا رسید؟ گفت: با توجه به میزان نیروی انسانی فعلی در نظرگرفتن ۲۵ هزار ردیف استخدامی اجتناب‌ناپذیر است و امیدواریم ظرف چند روز آینده این مجوز گرفته شود تا بخشی از مشکلات آموزش و پرورش به خصوص برای سال‌های آتی تا حدی حل و فصل شود.

رییس مرکز نیروی انسانی آموزش و پرورش درباره دانشگاه‌های دولتی که می‌توانند به دانشگاه فرهنگیان برای تامین نیرو کمک کنند، توضیح داد: محوریت تربیت معلم با دانشگاه فرهنگیان است. هر توافقی با هر دانشگاهی که صورت می‌گیرد متولی آن توافق باید دانشگاه فرهنگیان باشد. در واقع  با ماموریت و نظارت دانشگاه فرهنگیان این اتفاق می‌افتد.

چهاربند گفت: دانشکده‌های معتبر دولتی را برای این کار در نظر دارند از جمله دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تهران و دانشگاه خوارزمی که می‌توانند برای جذب نیروهای موردنظر مدارس اقدام کنند.

رئیس مرکز برنامه ریزی، نیروی انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌ و پرورش با اشاره به تامین نیروی پایه دوازهم اظهار داشت: پایه دوازدهم باید طبق مصوبات شورای عالی برنامه‌ریزی شود و معلمانشان هم آموزش‌های ضمن خدمت را ببیند تا بتوانیم اول مهرماه از آن‌ها استفاده کنیم.

چهاربند همچنین درباره آخرین وضعیت استخدام معلمان حق‌التدریسی گفت: به تازگی دو پیشنهاد در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در یک نوبت مطرح شد و مجدد به کمیسیون برگشت و احتمالا دوباره آن پیشنهادات مطرح شود. یکی از آن پیشنهادات این بحث است که استخدام معلمان حق‌التدریسی شامل چه کسانی می‌‎شود در این میان اختلاف نظرهایی وجود دارد که باید مجلس آن را شفاف‌سازی کند. بحث دیگر هم نحوه تبدیل وضعیت نیروهایی است که در رابطه با آن‌ها باید یک سری ضوابط و استانداردها رعایت شود. مثل آزمون و بقیه معیارهایی که حداقل‌های لازم را برای یک استخدام سی ساله تضمین کند.

وی در این خصوص که گفته می‌شود؛ ظرفیت برای جذب نیروهای حق‌التدرسی وجود ندارد، گفت: باید دید منظور از ظرفیت چیست؟ اگر منظور از ظرفیت نیاز است، نیاز آموزش و پرورش در حوزه‌هایی مثل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مشخص است، و به نیروی مرد بیشتر نیاز داریم، اما اگر ظرفیت مربوط به ردیف‌های استخدامی و تامین منابع مالی برای استخدام باشد، این را باید سازمان اداره استخدامی و برنامه بودجه توضیح دهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: