ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 16
کد خبر: ۱۱۰۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۹

جنازه والیبالیست ایرانی پیدا شد + عکس

پیکر حمید جهانیان والیبالیست مازنی عضو تیم دسته اولی توپکا شمال که سه روز قبل در ساحل خزر در بابلسر غرق شده بود ، پیدا شد.
تدبیر24»رئیس هیات نجات غریق مازندران گفت که پس از روز جست و جو قایقرانان ، پیکر این ورزشکار مازنی در ساحل خزر در بابلسر از آب بیرون کشیده شد.نقی کریمیان دلیل این حادثه را نابلدی در شنا بیان کرد و افزود : جسد این جوان بابلسر برای کالبد شکافی و مراحل قانونی در اختیار پزشکی قانونی قرار می گیرد. به گفته وی ، با شروع طرح دریا از اول خردادماه سال جاری تاکنون چهار نفر در ساحل خزر در این استان غرق شدند.
حمید جهانیان از والیبالیست های جوان و مستعد تیم توپکا بابلسر ( شمال) در رقابت های والیبال لیگ دسته اول باشگاههای کشور بود که روز یکشنبه به اتفاق دو دوست دیگرش با قایق به دل دریای خزر زدند.
بنا به گفته رئیس هیات نجات غریق مازندران ، این ورزشکار برای بازگشت به ساحل ترجیح داد تا این مسیر را شنا کند که به دلیل نامعلومی پس از پریدن از قایق غرق شد.
مازندران از یکهزار کیلومتر ساحل خزر در ایران 338 کیلومتر آن را در اختیار دارد و در سال جاری 97 نقطه از این ساحل را طرح دریا اجرا کرد.
پارسال 62 نفر هنگام شنا در سواحل دریای مازندران جان باختند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: