ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 15
کد خبر: ۱۱۰۹۳۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۱

گره گشای مشکلات آموزش و پرورش

سرپرست امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش بر نقش شوراهای آموزش و پرورش به عنوان یک ظرفیت خوب برای حل و گره گشایی بخشی از مشکلات آموزش و پرورش تاکید کرد.

تدبیر24»رسول پاپایی در گفت‌وگو با پانا به‌ نقش شوراهای آموزش و پرورش برای بسترسازی و ظرفیت سازی دستگاه‌های بیرونی و فرایند حضورشان در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت:‌ «شوراهای آموزش و پرورش در ارتباط با منابع درآمدی، جذب درآمدها و مواد قانونی که نیاز است دستگاه‌های دیگر در آموزش و پرورش مشارکت داشته باشند فعالیت می‌کند.»

او گفت:‌ «امیدواریم بتوانیم این قوانین را هم معرفی و هم اجرایی کنیم تا برابر تکالیف آموزش و پرورش انجام وظیفه شود.»

سرپرست امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: «شوراهای آموزش و پرورش به عنوان یک قانون مترقی و ظرفیت بسیار خوب می‌تواند گره گشای بخشی از مشکلات آموزش و پرورش از حیث امکانات سخت افزاری و اعتبارات باشد.»

پاپایی در پاسخ به این سوال که محوریت فعالیت شوراهای آموزش و پرورش چیست افزود:‌ «شوراهای آموزش و پرورش یک ظرفیت قانونی برای مشارکت هدفمند و مبتنی بر قانون در آموزش و پرورش است که براساس وظایف آن قانون اجازه می‌دهد تا دستگاه و مردم در آموزش و پرورش مداخله یا نظارت داشته باشند.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: