آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 07
کد خبر: ۱۱۲۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸

تجمع فرهنگیان معترض با فیش های حقوقی در دست

برخی فرهنگیان شاغل و بازنشسته شیراز دیروز یکشنبه با حضور در مقابل اداره کل آموزش و پرورش فارس رسیدگی به امور معیشتی خود را خواستار شدند.
تدبیر24»این افراد که شمار آنها بیش از 30 نفر بود، با در دست گرفتن فیش های حقوقی خود خواستار رسیدگی به پرونده مفسدان بزرگ اقتصادی بودند.  این تجمع صنفی در پی فراخوان های منتشر شده در شبکه های اجتماعی برگزار شد. در ادامه این تجمع، برخی از فرهنگیان فیش های حقوقی خود را به نشانه نارضایتی از ارقام پرداختی پاره کردند و به آتش کشیدند. این تجمع پس از ساعتی از طرح مطالبات فرهنگیان در فضای آرام و مسالمت آمیز خاتمه یافت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: