سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

محمدمهدی محمدی - هوش مصنوعی (AI) به ‌عنوان یکی از فناوری‌های تحول‌آفرین قرن بیست و یکم، در حال بازتعریف ساختارهای اقتصادی و اجتماعی جهان است به گونه ای که برخی آن را در ایجاد تحول، همراستا با اختراع برق (الکتریسیته) می‌دانند
تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

عباس عبدی - حداقل بخشي از اقدامات آن خانم جزو جرايم عمومي است، اگر هم دچار پريشاني رواني بوده، اين را بايد دادگاه تشخيص بدهد، چگونه همه‌چيز به يك باره حل شد؟
دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۱۱۹۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳

کباب نرخ رسمی ندارد/ قیمت‌ها کاهش یافته است

به گفته رئیس اتحادیه کباب، آش و حلیم؛ قیمت محصولات خوراکی مرتبط با گوشت از جمله کباب روند کاهشی داشته است.
تدبیر24»از ابتدای سال گذشته با رشد قیمت ارز، کاهش ارزش پول ملی و صرفه صادرات محصولات ایرانی، قیمت مواد اولیه و محصولات کشاورزی و دامپروری رشد قابل توجهی به خود گرفت که گوشت قرمز از این قاعده مستثنا نبود و عاملی شد تا قیمت محصولات خوراکی و مصرفی همچون کباب و چلوکباب نیز رشد قابل توجهی داشته و منو رستوران‌ها قیمت‌های خاصی را تجربه کنند.

درباره جدیدترین وضعیت این بازار حسین محمدی - رئیس اتحادیه کباب، آش و حلیم -گفت: در چند وقت گذشته با توجه به برنامه‌های دولت مبنی بر عرضه گوشت در حجم قابل توجه، قیمت محصولات خوراکی که تولید آنها وابسته به گوشت است روند نزولی به خود گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر واحدهای صنفی ارائه دهنده محصولات خوراکی مرتبط با گوشت؛ گوشت یخ‌زده و وارداتی را با قیمت کیلویی ۴۵ تا ۴۷ هزار تومان دریافت می‌کنند و در کنار آن گوشت تازه را در حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان خریداری می‌کنند.

رئیس اتحادیه کباب، آش و حلیم با بیان اینکه کاهش قیمت گوشت بر کاهش قیمت تمام شده محصولات غذایی تأثیر قابل توجهی داشته است، گفت: اتحادیه کباب، آش و حلیم نرخ‌گذاری رسمی و دستوری برای کباب نداشته و قیمت‌ها براساس قیمت تمام شده محصول و شرایط رقابتی از سوی واحدهای صنفی تعیین می‌شود.

محمدی تاکید کرد: اتحادیه در نرخ گذاری واحدهای صنفی دخالت مستقیم ندارد اما بر قیمت محصولات واحدها نظارت دقیق دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: