سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

محمدمهدی محمدی - هوش مصنوعی (AI) به ‌عنوان یکی از فناوری‌های تحول‌آفرین قرن بیست و یکم، در حال بازتعریف ساختارهای اقتصادی و اجتماعی جهان است به گونه ای که برخی آن را در ایجاد تحول، همراستا با اختراع برق (الکتریسیته) می‌دانند
تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

عباس عبدی - حداقل بخشي از اقدامات آن خانم جزو جرايم عمومي است، اگر هم دچار پريشاني رواني بوده، اين را بايد دادگاه تشخيص بدهد، چگونه همه‌چيز به يك باره حل شد؟
دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۱۱۹۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۶

پشت پرده خبر ازدواج دوم مهدی هاشمی

مهدی هاشمی بازیگر مطرح سینما، تلویزیون و تئاتر پس از حواشی که به تازگی برایش در فضای مجازی وجود آمد، با ارسال یادداشتی به یکی از سایت‎های خبری درباره برخی از موضوعات توضیحاتی را ارائه کرد.
مهدی هاشمی به خبر ازدواج دومش‌ واکنش نشان داد/ من و گلاب آدينه سال‌هاست جدا از هم زندگی مي‌كنيم

تدبیر24» مهدی هاشمی بازیگر مطرح سینما، تلویزیون و تئاتر پس از حواشی که به تازگی برایش در فضای مجازی وجود آمد، با ارسال یادداشتی به یکی از سایت‎های خبری درباره برخی از موضوعات توضیحاتی را ارائه کرد که در ادامه می‌خوانید:

سلام مجدد به دوستان فضاي مجازي

من يك همسر دارم و او مهنوش صادقي است. اين روزها متهم به دو همسری شدم و گويا بواسطه اعلام ازدواجم، خانم آدينه و دخترم نورا را شوكه كردم، در حالي كه اينگونه نيست.

ما يعني من و خانم آدينه سال‌هاست كه با توافق جدا از هم زندگی مي‌كنيم، زيرا بدليل عدم تفاهم فكری كه با هم داشتيم نمي‎شد زير يك سقف ماند، و همچنين هيچ رابطه عاطفي هم بين ما نبود كه بشود اسمش را ارتباط زناشويي گذاشت، اما به دلايل شخصی و همچنين محدوديت‌هايی كه شغلمان برايمان ايجاد مي‌كند ترجيح داديم به اين جدايي رسميت نبخشيم.

از آنجايی كه خانم آدينه به ويترين و ظواهر علاقه دارند با منتشر كردن عكس‌هايي دو نفره كه مربوط به گذشته بود و همچنين درست كردن صفحه‌اي به نام من در فضای مجازی و منتشر كردن اخباری از طرف من خواستند از زندگي ما اسطوره‌ای بسازند و زندگي عاشقانه‌ای را نمايش دهند.

من در اين سال‌ها تنها بخاطر فرزندم و حفظ حرمت‌ها و احترام ايشان سكوت كردم و زندگي شخصی خودم را ادامه دادم، اما حالا دخترم سی و هشت ساله است، شخصی است مستقل كه خود دارای همسر و فرزند است و من پس از آن جدايي محرمانه بدون آنكه زندگي آن ديگري را خراب كنم بعد از مدتي با خانم مهنوش صادقي (نويسنده و بازيگر) كه همفكر، هم سليقه و همكار بوديم ازدواج كردم تا به آن جدايي رسميت ببخشم،

آيا اين معني‌اش دو همسري است؟!

در تمامي اين سال‌ها با سمپاشی و بايكوت كردن مهنوش مانع ادامه كار حرفه‌ای او شدند و او را خانه‌نشين كردند كه او به احترام حرفه و گذشته من سكوت كرد ولي حالا بعد از سكوتی طولانی بدليل اينكه اين فشارها و سمپاشی‎ها همچنان ادامه داشت و شدت گرفت در لحظه‌ای عصيان كرد و اين ازدواج را علنی كرد كه البته من به او حق می‎دهم، و اين جنجال به پا شد.

اين ازدواج با صداقت و اصالت بود و هست با حفظ حرمت طرف ديگر حقايق پنهان ديگری هم هست كه من با حفظ احترام به همه به همين مقدار كه با اشاره گفتم بسنده مي‌كنم.

در ضمن من در هيچ يك از فضاهاي مجازی صفحه‌ای ندارم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: