آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 07
کد خبر: ۱۱۹۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹

دستیار نکونام از اسپانیا رسید

مربی اسپانیایی مد نظر نکونام برای همکاری با فولاد وارد تهران شد.
تدبیر24»جواد نکونام سرمربی جدید فولاد خوزستان از مسئولان این باشگاه خواست تا مقدمات حضور مربی اسپانیایی مد نظر وی را در این تیم فراهم کنند که در نهیات این موضوع میسر شد.
طبق هماهنگی‌های صورت گرفته یوسو سسما مربی بدنساز اسپانیایی که در تیم فوتبال اوساسونا حضور داشت و ۸ سال در کنار نکونام بود به کادر فنی فولاد اضافه شده و قرار است از ساعاتی دیگر در اردوی فولاد در تهران حاضر شود.
این مربی اسپانیایی در تیم فوتبال خونه به خونه بابل نیز با نکونام همکاری کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: