شرایط بغرنج است، اما می‌شود آن را درست کرد‌ حسين راغفر

شرایط بغرنج است، اما می‌شود آن را درست کرد‌

پارامتر تأثیر مخرب روانی ناشی از تحولات حوزه سیاست خارجی تا چه اندازه می‌تواند بر اقتصاد و بازار اثرگذار باشد؟
نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۳۸ آرشیو
رمز قرآن از حسین آموختیم جواد اطاعت

رمز قرآن از حسین آموختیم

کربلا فقط عرصه تضاد وتقابل نيست.اين پايگاه عشق وانحطاط پرده هاي ديگري هم دارد.کربلا صحنه ايستادگي، مقاومت، پاکبازي ودفاع ازآرمانهاي مقدس است
آرشیو نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۱۴
پنجشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 21
کد خبر: ۱۲۱۸۷۹
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت، آمریکا احتمالا ظرف چند هفته آتی تحریم‌های بیشتری را علیه روسیه اعلام می‌کند.
تدبیر24»جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره زمان اعلام تحریم‌های بیشتر احتمالی علیه روسیه گفت: این تحریم‌ها ظرف چند هفته و نه چند ماه اعلام می‌شوند. این یک روند در جریان است و همان طور که می‌دانید این روند شامل بررسی نه تنها دخالت روس‌ها در انتخابات ۲۰۲۰ بلکه جایزه‌هایی که طبق گزارشات برای کشتن نیروهای آمریکایی در افغانستان تعیین کرده‌اند و همچنین حمله سایبری به شرکت نرم افزاری "سولار ویند" می‌باشد. در این روند عناصر بسیاری وجود دارند.

وی افزود: ما می‌خواهیم به تیم سایبری و تیم امنیت ملی زمان کافی برای تکمیل این روند را بدهیم. و بدون شک رئیس جمهور گزینه پاسخ دادن به روش و زمان دلخواه خود را دارد. اما به نظر من این تحریم‌ها ظرف چند هفته و نه چند ماه اعلام می‌شوند.

"آن نوبرگر"، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا برای تکنولوژی‌های سایبری و نوظهور پیش‌تر گفته بود: جامعه اطلاعاتی آمریکا به تحقیق درباره حمله سایبری به سازمان "سولار ویندز" ادامه می‌دهد و گمان می‌کند که یک تهدید پیشرفته احتمالا از سوی روسیه مسئول این حمله سایبری بوده است.

این در حالی است که مقامات روسیه بارها ادعاهای واشنگتن درباره مشارکت مسکو در این حمله سایبری را رد کرده‌اند.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها
نیازمندیها