آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 11
کد خبر: ۱۲۲۴۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۹
ظریف:

در خصوص احیای برجام، تلاش شده جای قربانی و مجرمان عوض شود

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به بدعهدی طرف‌های غربی برجام برای اجرای تعهداتشان و تلاش برای احیا این توافق بین المللی تاکید کرد: در خصوص آنچه باید برای احیای برجام انجام گیرد، انبوهی از تحریفات صورت گرفته و تلاش شده تا جای قربانی و مجرمان عوض شود.
تدبیر24»محمد جواد ظریف در یک پیام توییتری با انتشار "فکت شیت" زمان بندی اجرای توافق برجام از ۱۶ ژانویه (۲۷ دی) ۲۰۱۶ تا ۲۵ مارس (پنجم فروردین) ۲۰۲۱ در صفحه توییتر خود نوشت: «در خصوص آنچه باید برای احیای برجام انجام گیرد، انبوهی از تحریفات صورت گرفته و تلاش شده تا جای قربانی و مجرمان عوض شود.

این گزاره‌برگ، به شکلی غیرقابل مناقشه این فراموشی تاریخی را تصحیح کرده و روند رخدادها را به درستی و شفافیت ارائه می‌کند.»

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: