ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۲۲۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲

تشخیص کرونا با بررسی صدای افراد!

همانطور که شیوع ویروس کرونا ادامه دارد و به طور مداوم از فردی به فرد دیگر در سراسر جهان انتقال می‌یابد، شرکت‌هایی که در حوزه سلامت و بهداشت کار می‌کنند تلاش خود را برای یافتن راهی سریع‌ و قابل اعتماد برای تشخیص این بیماری بیشتر می‌کنند.
تدبیر24»اخیرا شرکتی به نام "وکالیس هلث"(Vocalis Health) موفق به توسعه یک برنامه آزمایش صدا مبتنی بر هوش مصنوعی شده است که از صدای افراد برای تشخیص بیماری کووید-۱۹ استفاده می‌کند.

برای انجام این کار کافی است افراد از عدد ۵۰ تا ۷۰ را بشمارند و کمتر از یک دقیقه این برنامه با دقت ۸۰ درصد به افراد خواهد گفت که آیا به کووید-۱۹ مبتلا هستند یا خیر.

برنامه‌ای که شرکت مذکور توسعه داده است،"VocalisCheck" نام دارد و در مطالعات بالینی محققان با بررسی این برنامه دریافتند این سیستم می‌تواند با دقت ۸۱.۲ درصد کووید-۱۹ را تشخیص دهد.

البته نکته قابل ذکر درباره برنامه مبتنی بر هوش مصنوعی VocalisCheck این است که افراد می‌بایست از آن به عنوان یک آزمایش اضافی در کنار آزمایشات کووید-۱۹ موجود استفاده کنند و این برنامه نمی‌تواند جایگزین آزمایشات اصلی تشخیص این بیماری شود.

نحوه عملکرد این برنامه

ابتدا کاربران می‌بایست برنامه "VocalisCheck" را در تلفن هوشمند یا رایانه خود نصب و اجرا کنند. پس از انجام این کار  برنامه از کاربر می‌خواهد که از ۵۰ تا ۷۰ بشمارد. سپس صدای ضبط شده به صورت طیف نگاره‌ای که از ۵۱۲ ویژگی مختلف تشکیل شده است در خواهد آمد. پس از این مراحل هوش مصنوعی وارد عمل می‌شود تا طیف نگاره کاربر را با تصویر ترکیبی که از صدای افرادی مبتلا به کووید-۱۹ در سیستم خود ذخیره کرده، مقایسه کند.

سپس در حدود یک دقیقه نتایج نشان داده می‌شود. پس از آن کاربر می‌تواند برای اطمینان بیشتر از صحت جواب این برنامه آزمایش سواب کووید-۱۹ انجام دهد. از ماه آوریل سال گذشته تاکنون شرکت"Vocalis Health" در حال جمع آوری نمونه‌های صوتی افرادی است که به ویروس کرونا آلوده شده‌اند تا با وارد کردن این داده‌ها در سیستم مذکور آن برنامه بتواند به درستی کار کند. دکتر "شیدی حسن"(Dr. Shady Hassan) مدیر ارشد پزشکی Vocalis Health گفت: باید بخاطر بسپارید که برنامه VocalisCheck جایگزین آزمایش پی.سی.آر نیست. این برنامه برای غربالگری توسعه داده شده است ، نه برای تشخیص.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: