آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 07
کد خبر: ۱۲۲۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۶

شیوع بیماری کرونا آسانسوری شد

معاون کل وزارت بهداشت گفت: 50 درصد شهرستان‌ها در وضعیت قرمز و نارنجی شیوع کرونا قرار دارند.
تدبیر24»ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در ارتباط زنده تلویزیونی اظهار داشت: متاسفانه با 96 شهرستانی که امروز به شهرهای قرمز و زرد اضافه شدند اکنون 21 درصد شهرها به قرمز و زرد تبدیل وضعیت پیدا کردند و مجموع شهرهای قرمز و زرد به 227 شهرستان است درحالی که مجموع آبی و زرد 221 شهرستان است و 50 درصد شهرستان‌ها در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند.

وی با بیان اینکه 5 درصد شهرها در وضعیت آبی قرار دارند گفت: 13 مرکز استان قرمز و نارنجی تبدیل وضعیت پیدا کردند، شهرهای قرمز و نارنجی کلان شهرهایی هستند که از نظر جمعیت تراکم بیشتری دارند.

 حریرچی گفت: با موجی که عمدتا از جنوب غرب با ویروس جهش یافته شروع شده بود غرب را فرا گرفته بود، و در شمال کشور شیوع این بیماری نیز با سفرهای نوروزی را شاهد هستیم و علی رغم افزایش فعالیت بیمارستان‌ها در کشور موارد بستری و شیوع ابتلا آسانسوری شده است و تعطیلی مشاغل گروه دو و سه و چهار در شهرهای قرمز اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: در شهرهای قرمز نیز خدمات ضروری حضور کارمندان به نصف کاهش پیدا می‌کند و در سایر اداراتی که خدمات غیرضروری ارائه می‌دهند، دو سوم کارمندان به صورت دورکار، وظایف خود را باید انجام دهند.

حریرچی گفت: 88 شهرستان در وضعیت قرمز و 54 شهرستان امروز نارنجی شده است و مجموع شهرهای نارنجی به 139 رسیده است. رعایت دستورالعمل‌ها و پرهیز از دورهمی و سفر و استفاده از وسایل نقلیه عمومی باید مدنظر قرار گیرد.

معاون وزیر بهداشت گفت: اگر موسسه‌ای تعطیل شود کارمندان باید در خانه بمانند و از تردد پرهیز کنند. الگوی ابتلا کاملا خانوادگی است و باید بیشتر مراقب سالمندان و افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای بود. در جلسه کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد کرونا درخصوص لغو طرح ترافیک تصمیم‌گیری می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: