آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 07
کد خبر: ۲۹۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵

تفحص از خودروسازان در قوه قضائیه

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جریان تلاش‌ها و دقت اعضای کمیته تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی بودم و از همه دست‌اندرکاران این گزارش تشکر می‌کنم، گفت: این گزارش برای پیگیری بیشتر به قوه قضائیه ارسال شد.
تدبیر24: علی لاریجانی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، پس از قرائت گزارش کمیسیون صنایع و معادن درباره تحقیق و تفحص از صنایع خودروساز گفت: هیات تحقیق و تفحص از صنایع خودروساز چند ماه با دقت این گزارش را تهیه کرده‌اند و من در جریان تلاش‌ها و دقت آنها بودم،‌ از این‌رو از همین‌جا از همه دست‌اندرکاران این گزارش تشکر می‌کنم، همچنین از کمیسیون صنایع و معادن مجلس به خاطر بررسی و تدوین گزارش نهایی درباره تحقیق و تفحص سپاسگزاری می‌کنم.

رئیس نهاد قانونگذاری با تاکید بر اینکه گزارش تحقیق و تفحص از صنایع خودروساز به همراه ضمائم آن برای پیگیری بیشتر به قوه قضائیه ارسال می‌شود، گفت: از طرف دیگر موارد مهمی است که کمیسیون صنایع و معادن باید آن را دنبال کند، به ویژه درباره راهکارهایی که برای بهبود این صنایع در گزارش مطرح شد و کمیسیون مربوطه باید با حضور سران صنایع و مسئولان ذی‌ربط برای خودروسازی که صنعت مادر در کشور است، راهکارهایی را جهت بهبود وضع بیابند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: