آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 17
کد خبر: ۵۳۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵

گسترش خوابگاه‌های غیرمجاز در تهران

رییس اتحادیه مهمانپذیران از گسترش خانه‌های شخصی اجاره‌ای و خوابگاه‌های غیر مجاز در تهران انتقاد کرد.
 تدبیر24: ابراهیم بناساز اظهار کرد: وجود خانه‌های شخصی اجاره‌ای و خوابگاه‌های غیر مجاز در تهران یکی از مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم، چراکه این امر موجب شده فعالیت صنف با رکود مواجه شود.

وی افزود: حدود 15 ماه است که فعالیت صنف ما با رکود مواجه شده و در حال حاضر حدود یک سوم از فعالان این صنف قصد فروش مهمانپذیر خود را دارند یا از این فعالیت کنار رفته و به شغل دیگری رو آورده‌اند.

بناساز ادامه داد:‌ البته شرایط اقتصادی موجود از جمله دلایلی است که صنف ما را با رکود مواجه کرده که البته این موضوع تقریبا در اکثر صنوف وجود دارد.

رییس اتحادیه مهمانپذیران اظهار کرد: خانه‌های شخصی مبله شده و اقامتگاه‌های غیر مجاز معضلی هستند که علاوه بر تبعات منفی در صنف ما، پیامدهای منفی فرهنگی و اجتماعی به همراه دارند و این قبیل اقامتگاه‌ها به مدت یک روز یا یک ماه و بر اساس توافق، اجاره داده می‌شوند و به صورت غیرقانونی فعالیت می‌کنند.

وی در عین حال بیان کرد: بارها در این رابطه به اماکن نامه نوشته و خواستار رسیدگی به این موضوع شدیم و با فرمانداری نیز مکاتبه کرده‌ایم.

رییس اتحادیه مهمانپذیران گفت: افراد برای اقامت در مهمانپذیران باید مدارک خود را ارائه دهند و بعد از ثبت‌نام آن‌ها در سیستمی که به سامانه اماکن متصل است، افراد حق ورود به مهمانپذیر را دارند و این در حالی است که در اقامتگاه‌های غیر مجاز هیچ نظارتی وجود ندارد.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: