آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 10
کد خبر: ۵۳۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸

اینیستا به هواداران رئال اطمینان داد

کاپیتان آبی-اناری‌ها به هواداران رئال مادرید قول داد که راموس در این تیم خواهد ماند. او از بهترین لحظات ورزشی خود سخن به میان آورد.
  تدبیر24 : سرخیو راموس از بازیکنانی است که شایعه های زیادی درباره جدایی او از رئال مادرید به گوش می رسد. او کاپیتان دوم رئال مادرید است و یکی از بهترین مدافعان حال حاضر فوتبال جهان به شمار می آید که پر کردن جای خالی او برای کهکشانی‌ها بسیار سخت است.

درست است که همه شواهد به جدایی راموس از رئال مادرید اشاره می‌کند، اما آندرس اینیستا، ستاره بارسلونا و همبازی راموس در تیم ملی فوتبال اسپانیا تاکید کرد که این بازیکن با تجربه از کهکشانی‌ها جدا نخواهد شد.

کاپیتان آبی-اناری‌ها گفت: من براین باورم که راموس در رئال مادرید می ماند. او یکی از بهترین مدافعان فوتبال جهان است و بعید است که رئال به راحتی او را از دست بدهد.

او ادامه داد: من راموس را به خوبی می شناسم. همه ما می دانیم که او چه مدافع بزرگی است. از نظر من بسیار دور از ذهن است که راموس از رئال مادرید جدا شود. می‌خواهم به هواداران رئال این اطمینان را بدهم که راموس در این تیم می ماند.

تیم ملی فوتبال اسپانیا با تک گلی که آندرس اینیستا در دیدار برابر هلند به ثمر رساند توانست قهرمانی در جام جهانی 2010 را به دست آورد.

اینیستا درباره گلی که در فینال به ثمر رساند، گفت: گلی که به ثمر رساندم باعث شد تا احساسی باورکردنی داشته باشم. بعد از آن گل که به قهرمانی کشورم همراه شد غرق در شادی بسیار باشکوهی شدم به ویژه وقتی احساس می کردم که همه مردم اسپانیا از این گلی که من به ثمر رساندم خوشحال هستند. آن شادی تا ابد باقی خواهد ماند. من بهترین لحظات زندگی خود را تجربه کردم و هیچ چیزی والاتر از چنین شادی وجود ندارد.

ستاره آبی-اناریها در پایان سخنان خود درباره بهترین لحظات زندگی ورزشی خود این گونه سخن، گفت: بدون شک زمانی که برای نخستین بار پیراهن بارسلونا را بر تن کردم و فهمیدم که بازیکن این تیم هستم بهترین لحظه زندگی من بود. آن لحظه را هرگز فراموش نمی‌کنم. من برای همه رده‌های سنی بارسلونا بازی کردم و به خوبی می دانستم که پوشیدن پیراهن تیم نخست چه افتخار بزرگی است.

اینیستا از قدیمی ترین بازیکنان کنونی بارسلونا به شمار می آید و بعد از جدایی ژآوی بازوبند کاپیتانی این تیم را بر بازو خواهد بست.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: