آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 06
کد خبر: ۵۴۷۲۸
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵

تعدادچند قلوهای تهرانی در بهار!

محمدمهدی اعلایی گفت: در 3ماه نخست سال جاری تعداد 48 هزار و 915 واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده است که از این تعداد 47 هزار و 127 ولادت تک زایی و یک هزار و 788 ولادت چندقلوزایی بوده است.
تدبیر24: محمدمهدی اعلایی گفت: در 3ماه نخست سال جاری تعداد 48 هزار و 915 واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده است که از این تعداد 47 هزار و 127 ولادت تک زایی و یک هزار و 788 ولادت چندقلوزایی بوده است.
 
مدیرکل ثبت احوال استان تهران اظهار داشت: از مجموع 879 مورد چندقلوزایی ،تعداد 850 مورد دوقلوزایی، 28 مورد سه قلوزایی و 1 مورد چهار قلوزایی بوده است. این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته 856 واقعه چند قلوزایی در استان به ثبت رسیده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بیشترین ثبت واقعه چند قلوزایی در استان به ترتیب مربوط به شهرستان تهران با 658 مورد، شهرستان شمیرانات با 43 مورد و شهرستان ری با 32 مورد است.

برچسب ها: تدبیر24 چندقلو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: