آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 11
کد خبر: ۵۴۷۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶

عروس سر داماد داعشی را برید !

یک منبع ارشد امنیتی در استان دیالی عراق از یافته شدن سر یک داعشی یک ساعت پس از ازدواج او خبر داد.
  تدبیر24:  سومریه نیوز به نقل از این منبع تأکید کرد: اطلاعات موثق به دست آمده حاکی است که سر یکی از عناصر داعش یک ساعت پس از ازدواج در یکی از روستاهای شمال تکریت از تنش جدا شده است.

این منبع خاطرنشان کرد که این داماد داعشی، عراقی بود.

به گفته این منبع، عروس و خانواده او پس از این حادثه مخفی شده‌اند، و گروه تروریستی داعش در حال جستجو به دنبال آنان است زیرا آنان را در کشته شدن یکی از عناصر خود مقصر می داند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: